Saturday, May 21, 2011

Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu 8 Full

   Salam kawan-kawan . video Maharaja Lawak Minggu 8 minggu ni aku post disini secara full untuk menyenangkan anda sekalipun video-video Maharaja Lawak Minggu 8 disini . Mari kita saksikan video Maharaja lawak Minggu 8 yang dibintangi oleh peserta Man , R2 , Jambu , Sepah , Balas , Nabil dan Jozan . Disini aku share kan sekali software untuk download mudah video-video Maharaja Lawak ataupun sebarang video dari youtube dan lain-lain website :D

 
    sekali lagi af ucapkan terima kasih kerana sekali lagi sudi untuk singgah ke blog kecil af ni dan menyaksikan video-video terpantas di upload iaitu dari guatv dan disiarkan di blog af . Jom tengok video Maharaja Lawak Minggu 8 Dibawah ini secara full aku bawakan untuk tontonan anda semua ^_^ .


   




ML Minggu 8 Nabil



ML Minggu 8 Kumpulan Jambu



ML Minggu 8 Kumpulan R2



ML Minggu 8 Kumpulan Jozan



ML Minggu 8 Man



ML Minggu 8 Kumpulan Balas



ML Minggu 8 Kumpulan Sepah




ML Minggu 8 Penyingkiran







Tips untuk download : ayuh download melalui : ant.com :D


    Nota : Sila Refresh blog ini 15 MINIT sekali untuk melihat video Maharaja Lawak minggu 8 yang telah diupdate . Jangan risau saya tetap meletakkan video ML disini secepat mungkin kerana saya alert dari guatv . Thanks :) . Silalah komen sikit tentang peserta kita tu ye :) 



   Tag : download maharaja lawak 8 , maharaja lawak 8 , video full maharaja lawak 8 , Video maharaja lawak 8 , Video nabil maharaja lawak 8 , Sepah maharaja lawak 8, Jozan maharaja lawak 8, Balas maharaja lawak 8, Man maharaja lawak 8, R2 maharaja lawak 8, Jambu maharaja lawak 8, youtube maharaja lawak 8, video youtube maharaja lawak 8, maharaja lawak minggu ke 8 .

4 comments:

Anonymous said...

terbaik ko farique..tq3..time ksh byk2

Abdul Farique on May 21, 2011 at 2:04 PM said...

@Anonymous: most welcome bro :D

akutoolips on May 22, 2011 at 2:03 AM said...

hehe thanks for uploading this...really enjoy it!

Abdul Farique on May 22, 2011 at 12:38 PM said...

@akutoolips: anyway thanks 4 watching in my blog yea :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!