Thursday, May 19, 2011

Contest Blog Paling Comel

     Salam kawan-kawan , kali ni af sekali sekali nak mencuba nasib untuk join contest-contest lagi . Kali ni af menuju ke contest yang dianjurkan oleh Farina Afza   ni . Hehe . Korang rasa af layak ke join contest blog paling comel ni ? Blog af ni biasa-biasa je .


Photobucket

      Sebenarnya af tak yakin pun af boleh menang tapi kan saja la nak memeriahkan lagi contest beliau sebab af dah boring tak de entry nak update . AF nak kata blog ni comel pun tak dak la tapi yang pasti blog af ni sweet ja . Hehe .





   AF dari kecik lagi memiliki naluri warna yang diminati wanita . Haha , AF minat biru muda , purple dan hijau daun . Nak tahu kenapa ? sebab walaupun AF nampak ganas tapi hati ada taman ma . Haha , tapi AF bukan geng lembut-lembut ok ! Haha , japg ada claim AF ni lembut man . 




   Ape yang AF harap adalah dalam banyak-banyak tu calonkan lah AF dalam group lelaki . Habis campur gaul ni , dose tau ! Haha ^__^ . Just kidding , apa-apa pun terpulanglah kat penganjur untuk menilai sendiri template , header dan content blog AF untuk santapan umum . Apa saja dari AF ni adalah kerana minatkan perhiasan dan mencantikkan blog sahaja .  Assalam , Tammat sudah . Ok bah kalau kau . AF gerak dulu . Opps , sebelum tu AF sertakan syarat-syarat untuk korang join contest ni dan siapakah yang AF tag ? Jom kita saksikan :-


   Syarat-syarat permohonan Contest ini :-
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar dibwah .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .

Dan AF bersetuju untuk memilih contesters lain seperti :-

1. E-ra pasha
2. Deeya
3. Puan Kutu



  Selamat maju jaya . Assalam ^_^


17 comments:

zati embong on May 19, 2011 at 7:11 PM said...

good luck af

suke.comel2!hihi

fyy mokhtar on May 19, 2011 at 7:16 PM said...

fyka pun masuk gak!!

Abdul Farique on May 19, 2011 at 7:19 PM said...

@zati embong: thanks . btw , af comel tak ? hahaha . :p

Abdul Farique on May 19, 2011 at 7:19 PM said...

@fyy mokhtar: sebab tu af takmo tag fyka . hehehe :P . thanks sudi like ^_____________________________^

EZAD AMIR on May 19, 2011 at 7:38 PM said...

aq dah like dah bro..keh3..

azhaniidayu on May 19, 2011 at 8:00 PM said...

gudluck ^___^

Abdul Farique on May 19, 2011 at 8:27 PM said...

@EZAD AMIR: thanks 4 the LIKE bro :P keh keh .

Abdul Farique on May 19, 2011 at 8:27 PM said...

@azhaniidayu: thanks yeaa ^_^

unknown girlz on May 19, 2011 at 10:01 PM said...

comey3! gud luck :)

Abdul Farique on May 19, 2011 at 10:56 PM said...

@unknown girlz: huhuhu , thanks yea mencomel kat sini :p

Puan Kutu on May 20, 2011 at 1:19 PM said...

tq yer tag.insyallah akan join..:)

E-ra paSha on May 20, 2011 at 8:34 PM said...

waaa..e-ra kene tag la...weeee e-ra berani sahut cabaran !!! yeahhh!!! nk join jgk..heheh..thnkz AF

deeya on May 21, 2011 at 11:04 PM said...

wlaupun header blog nie da takde lg burung , tp belog nie tetap chumel .. gud luck Que ! mekasey tag sye . insyaALLAH free nanti sye buat okey .. hehe ~

Abdul Farique on May 22, 2011 at 12:36 PM said...

@E-ra paSha: wow era pantang dicabar , hehehe . thanks 4 repond yea era :p

Abdul Farique on May 22, 2011 at 12:37 PM said...

@deeya: burung ada kat sidebar je , tak nak letak burung kat kepala da :p

deeya on May 22, 2011 at 1:35 PM said...

dah join ...! ^___^

Abdul Farique on May 23, 2011 at 2:15 PM said...

@deeya: thanks yea for join :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!