Saturday, May 14, 2011

Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu Ke 7 Full .

   


  Salam kawan-kawan , Kali ni mengenai Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu Ke 7 Full . sekali lagi af ucapkan terima kasih kerana sekali lagi sudi untuk singgah ke blog kecil af ni dan menyaksikan video-video terpantas di upload iaitu dari guatv dan disiarkan di blog af .


    Minggu ke 7 ni kita akan menyaksikan persembahan oleh kumpulan Jozan ( kegemaran :p ) , Kumpulan Balas , Kumpulan Sepah , Kumpulan Jambu , Man , Nabil dan Amir .Jadi untuk apa kita tunggu lagi , jom saksikan :)


  


ML Minggu 7 Kumpulan SepahML Minggu 7 Kumpulan Jambu


ML Minggu 7 Kumpulan JozanML Minggu 7 Nabil

ML Minggu 7 Kumpulan BalasML Minggu 7 Man

ML Minggu 7 Amir


ML Minggu 7 Penyingkiran    Nota : Sila Refresh blog ini 15 MINIT sekali untuk melihat video Maharaja Lawak minggu 5 yang telah diupdate . Jangan risau saya tetap meletakkan video ML disini secepat mungkin kerana saya alert dari guatv . Thanks :) . Silalah komen sikit tentang peserta kita tu ye :) tags : Video Maharaja Lawak Minggu 7 , Video Maharaja Lawak Minggu ke 7 , Video Maharaja Lawak , Maharaja Lawak 7 , Video Jozan Maharaja Lawak 7 , Video Sepah Maharaja Lawak 7 , Video Jambu Maharaja Lawak 7 , Video Nabil Maharaja Lawak 7 , Video Youtube Maharaja Lawak , Maharaja lawak minggu ke 7 Full , Full Maharaja Lawak 7 .

2 comments:

Anonymous said...

sape yang suka cakap boleh tuju lagu tu? betul2 potong stim

Abdul Farique on May 16, 2011 at 8:59 AM said...

@Anonymous: tu la .. memang potong stim sgt . ulang tida 4 kali ayat tu =="

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!