Friday, May 20, 2011

Maharaja Lawak Minggu 8 - Jambu


  Salam kawan-kawan ,  mari kita saksikan video Maharaja lawak Jambu Minggu 8 disini . Lepas ni kita akan saksikan video dari Kumpulan Sepah , Kumpulan Balas , Man , Kumpulan Jozan selepas ini yea . Enjoy . Aku ada letakkan tips untuk download video dari youtube . Jom saksikan :D



Maharaja Lawak Minggu 8 Jambu
  
  

Tips untuk download : ayuh download melalui : ant.com :D



    Tags : Maharaja Lawak 8 Jambu , Maharaja lawak minggu ke 8 Jambu , Download video Maharaja lawak 8 Jambu , Jambu maharaja lawak 8 , Video Jambu maharaja lawak 8 .



2 comments:

Anonymous said...

Sikap Yus makin mejadi2 agak KASAR dan berlagak mcm bagus sangat... x patut laa dengan Juri pun nak guna bahasa "KURANG AJAR" Mana budi bahasa org MELAYU ??? Jgn berperasaannn yg awak tu dah bagus sangat. Itu sebab nya dah jdi JUARA pun x brapa nak popular... asyik terjerit2 jeee ... Wahai Yus cuba lihat blk lawak awak yg lepas2 tuu . Tokeh ok x de laa nak sepak2 dan mcm2 kat patner . Berlawak jee mcm biasa x yah nak terajang2 dan angkat2 kaki.

Abdul Farique on May 23, 2011 at 2:17 PM said...

@Anonymous: biasalah , cara yus bergurau dari dulu lagi kasar2 sikit :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!