Friday, January 21, 2011

( FF ) - Permintaan Kedua dari MrKodet

     Salam kawan - kawan , design yang kedua akhirnya aku dah siapkan . Design header permintaan oleh Mrkodet . Dia nak design bekas header aku dulu . ntah nape pon tak tau la . Sorry la if tak cantik ye . Ada sesiapa nak lagi , singgah ke Freebies Festivals yea :)

  To MrKodet :

Klik untuk Tumbesaran










  File : Transparent (png)
Size : 600x200

14 comments:

Kodet on January 21, 2011 at 9:19 PM said...

thx very much bro.... lawa ...
klu nk dpt mcm ni kt blog org len mmg kna abeskan bnyk duit lah

Abdul Farique on January 21, 2011 at 9:27 PM said...

niat aku sebenarnya nak cari duit dengan buat design la tapi aku harus buat freebies sbb nak promote design aku dan traffik blog ni :)

amny.. on January 21, 2011 at 11:20 PM said...

tempah kt sni berbayar kew??
hehehehhe

jom join contest amni bru wat nk.....

http://limelog.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:44 AM said...

yup , berbayar bila saya dah boleh jadikannya berbayar . skarang ni stay free je :)

Anonymous said...

I love www.abdulfarique.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Abdul Farique on January 22, 2011 at 1:20 PM said...

u are wellcome :)
so thanks :p

Mr. TN_SkY on January 22, 2011 at 6:22 PM said...

Thanks mr. farique..hehe..neway mugnkin SkY xpakai lagi header tuu lgi buat mse skrg..tpi bile SkY da change empalte or theme..SkY pakai ye..thanks so much..susahkan cik farique..=_=

Abdul Farique on January 22, 2011 at 6:44 PM said...

tak mengapa , tak kisah pon . sama-sama encik SkY

Mr. TN_SkY on January 22, 2011 at 8:23 PM said...

hee..=_=..anda sangat baik~..bakal blogger otai hehe

Newbies Susahkan Blogger Senior?

GadisTerbilang on January 22, 2011 at 10:55 PM said...

wah! kodet ^^v

Abdul Farique on January 22, 2011 at 11:02 PM said...

tak perlu puji sy baik oke !
syukur , doakan sy ye :p

Abdul Farique on January 22, 2011 at 11:05 PM said...

@GT : kodet tu terbaik tau :p

SyedGraphiX on January 24, 2011 at 7:15 PM said...

wahhh. style lahh ;)

Abdul Farique on January 24, 2011 at 7:57 PM said...

@SyedGraphiX : tenkiu ! tapi kan design bro lagi mantop dari sy :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!