Wednesday, January 12, 2011

Design Zaman Berzaman

    Hai kawan-kawan , hari ni aku nak post sikit mengenai sejarah logo header aku ni . Aku sebelum menceburi bidang design ni , design semua teruk-teruk . Tapi sejak aku cuba mengasah minat aku ni di mana-mana software yang berkaitan , aku dah berjaya upgrade skill aku .. huhu .

  Nah aku berikan logo design aku dari mula hingga sekarang untuk tatapan korang semua . wee :) 
1st Design Abdul Farique  
2nd Design

3rd Design . Comeyh sikit hehe .

Dah ganas sikit .
Upgrade ke 3D pulak .
Terbaru !

 Ini lah design2 aku dari zaman ke zaman . Pada mulanya aku ni just reti design biasa-biasa je , tapi sekarang dah reti belajar 3D ja . akhirnya berjaya . yess ! 


P/S : ada sesiapa nak design ? hehe .
  


12 comments:

khairunnisa ♥ on January 12, 2011 at 2:17 AM said...

tak pernah design blog header ^__^ no.4 tu okay ;)

Abdul Farique on January 12, 2011 at 2:23 AM said...

yekhahaha . no.4 tu macam teruk je wak . serabut sy tgk . sbb tu wat versi 3D tu :)

khairunnisa ♥ on January 12, 2011 at 2:52 AM said...

aisee.. tetap no.4 tu ^__^

Abdul Farique on January 12, 2011 at 3:53 AM said...

jangan sebut kuat2 no.4 tu . seram lak dengar . 4 = si = mati . ( cina ) . hehe :p

Kodet on January 12, 2011 at 10:34 PM said...

ternyata smuanya cantik dan menarik.. yg nombor 2 , 5 , 6 best2...

Abdul Farique on January 13, 2011 at 12:46 AM said...

waa kodet , selera kita sama ek :p

cikdiela on January 22, 2011 at 9:26 PM said...

cantik...

Abdul Farique on January 22, 2011 at 11:04 PM said...

terima kasih ye :p

.. cik FLUTTERBY .. on February 7, 2011 at 11:11 AM said...

cntik, kalo mtk tlg watkn leyh ke?

Abdul Farique on February 7, 2011 at 11:18 AM said...

@.. cik FLUTTERBY .. : boleh . tapi tempahannya berbayar .. :p

.. cik FLUTTERBY .. on February 7, 2011 at 2:34 PM said...

xd mslh.. =)

Abdul Farique on February 7, 2011 at 2:37 PM said...

@.. cik FLUTTERBY .. : tak dak masalah ???! sungguh ke ? cari sy di FB . ( Abdul Farique FarLyana )

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!