Wednesday, January 12, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest



Salam korang , hari ni aku tergerak hati nak join contest dari akak ella ni . Hadiahnya lumayan tu ! . Nak tahu hadiah ape ? bleyh tengok disini kawan-kawan . Bagi sesiapa yang nak join , come on ! terma dan syarat tak susah mana , hanya perlu ...


  • Follow, Baca dan Komen juga Oh ye, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama. Hihi ..
  • Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry.

  • Dalam entry tersebut, buat satu slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana ......... (tidak kurang dari 50 patah perkataan). Make sure you count the number of words, if not dah buat penat-penat tetiba d.q. (disqualified le .. hihi)
  • Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011,  jam 4 petang.
  • Do not forget to backlink your contest at this comment box ya. That's the only way i can trace you.

  Kesemua piagam pelanggan telah aku lepasi ( apaa punya ayat daa ! ) :) ,
aku dah :-
  • Follow
  • Komen 10 entry 
  • buat entry ( letak header )
  • buat slogan :) 


 Nampak susah sebab korang tak cuba lagi . ok la syarat-syarat aku telah ikut skank syarat last pulak dimana aku kena buat satu slogan . straight to the point oke ,


Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana :

''beliau banyak bercerita pengalaman peribadi dan dapat bertukar pendapat dengan blogger . Artikel beliau juga mempunyai kekuatan dimana setiap artikel dari beliau mempunyai banyak maksud yang tersirat . Walaupun saya baru 'follow' blog beliau , saya banyak mendapat inspirasi dari setiap entry dan kata-kata beliau .''

 Kata-kata terakhir saya , blog kak ella ni memang terbaik . aku harap korang sudi-sudikanlah diri untuk singgah menyinggah ke blog beliau :) . Blog beliau juga seperti blog aku , lebih banyak bercerita mengenai peribadi yang dapat memberikan manfaat untuk orang lain . Pesan sikit , kepada sesiapa yang berlagak dan sombong , diharap lepas ni exit terus blog aku sebab blog aku blog personal , ye la orang yang sombong tak suka baca kisah orang dan tak nak ambil tahu isi-isi dalam sesuatu entry aku ni . Sama jugak dengan blog kak ella ni , banyak personal . Maaf ye kak ella , ada kaitan jugak . kita kan sama genre , blog personal @ peribadi tetapi bermanafaat kan akak :)

  Ayuh kawan-kawan kita meramaikan contest ini . wee :p . mari bersinggah ke BELOG KAK-CHIK@ELLA untuk join ye :)

   

 

11 comments:

diana on January 12, 2011 at 4:43 PM said...

semoga berjaya..:)

Abdul Farique on January 12, 2011 at 4:45 PM said...

Amin amin amin amin ya robbal Alamin ! :) thanks auw :p

LeeAneem on January 13, 2011 at 12:03 AM said...

salam ziarah....semoga berjaya...blog kakcik mmg best....simple tk byk bende bukan2...orgnye pun cam peramah walaupun tk penah jumpa tp dapat rasa....chemistry kot...

Abdul Farique on January 13, 2011 at 12:48 AM said...

salam .. terima kasih kerana sudi menziarahi blog sy yg xcantik ni . :) .benar segala apa yang dikatakan oleh cik puan :) . blog akak ella memang layan . sama genre :)

Maria James on January 15, 2011 at 8:56 PM said...

gudluck ye :)

i pun join contest ni gak. wish me luck k.
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

Abdul Farique on January 16, 2011 at 2:22 AM said...

semoga yang terbaik dari kamu :p

alinac lover on January 21, 2011 at 6:30 AM said...

gud luck ya!

Abdul Farique on January 21, 2011 at 9:01 AM said...

so thank you ! hehe , akhirnya tarikh pun dah tamat , tunggu result ja . mudah mudahan sy berjaya , tak berharap la . huhu :)

Desk Of Carlo Santeekee on January 21, 2011 at 4:12 PM said...

Salam..

Tumpang lalu~.. hehe

Waa.. Gud Lak ye..

Abdul Farique on January 21, 2011 at 4:15 PM said...

hehehe , tenkiu ye . mudah mudahan saya dapat la . teringin plak rasa . haha :))

Innanie | Ariffin on January 22, 2011 at 12:44 PM said...

all the best for the contest~ btw wish me luck k!

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!