Saturday, January 29, 2011

Tempahan Header Hadiah Peraduan

   Salam kawan-kawan , korang ingat tak tentang kontest Saya Nak Tukar Header Saya ? Peraduan dah tamat dan tempahan hadiah telahpun dijalankan . Jadi entry aku kali ni bertujuan untuk dijadikan tempat meletakkan header-header permintaan pemenang ok :)

  Maafkanlah aku tak semua header cun tau . setengah-setengah je ok . Jadi bagi pemenang yang belum 'claim' hadiah korang , korang boleh tengok kat SINI ok . Aku akan letakkan header mereka yang telah membuat tempahan .  Bagi sesiapa yang ingin memasang header korang di blog korang , ada juga caranya . Korang tak boleh sekadar download dan ke 'Image From Computer' , Tapi korang kenalah dari 'Image From Web' Korang kenalah terlebih dahulu upload header korang ni di mana-mana hosting contoh terdekat : photobucket.com . Upload kat situ dan ambil 'direct link' header korang dan letakkan code itu ke 'Image From Computer' , lepas tu tekan enter . ( Jangan 'Save' sebelum keluar gambar header ) .

  Ini bertujuan untuk kejelasan dan kualiti , kalau tidak header anda kan blur (kelabu)

Disini Para para headernya :)
maaf tak lawa :p

Read More ye :)



Cik Aya Maya ( 820x350) Transparent



17 comments:

!eNa PnG on January 29, 2011 at 1:20 PM said...

Comel header tue...:)

Aya Maya on January 29, 2011 at 1:21 PM said...

tq AF ! lawa sgt !

Abdul Farique on January 29, 2011 at 1:24 PM said...

@!eNa PnG : HUhuh , tenkiu :)

@Aya Maya : header tu lebih kurang macam header followers AF yang AF buatkan . tapi banyak perbezaan .

yEon_chi on January 29, 2011 at 1:56 PM said...

sgt kiut jgk...
pink kaler

Hazim_91 on January 29, 2011 at 2:29 PM said...

wah..cantik header tu..
AF..nak mintk header lg boleyh..hehehe

Cik Reena Tan on January 29, 2011 at 2:58 PM said...

nice laaa~ ni nk cepat2 tuntut hadiah.. hehehe!

Wan Ryna on January 29, 2011 at 6:42 PM said...

Cun la header Aya maya tu =)

►AdamXis◄ on January 29, 2011 at 7:10 PM said...

As salam...AF buatkan ker semua tuu?hu3...bagusnya...aku langsung x reti nak buat header cun2 nie...x de darah seni...(^.^)

tomatokering :) on January 29, 2011 at 8:55 PM said...

comel lah .. :)

Abdul Farique on January 29, 2011 at 9:48 PM said...

@yeon_chi : Tenkiu :p

@hazim_91 : tenkiu ye :)

@Cik Reena Tan : haa tunggu ape lagi cepat2 !

@Wan Ryna : tenkiu ye :p

@AdamXis : Wsalam , Ye bro terpaksa la buat semuanya :p . Saya pon tak lah pandai sgt bro :)

@tomatokering :) : Tenkiu wak :)

n u r k i m a on January 29, 2011 at 11:10 PM said...

comey!

Abdul Farique on January 29, 2011 at 11:47 PM said...

@nurkima :

huhu , tenkiu ye awak :p

Mr. TN_SkY on January 29, 2011 at 11:50 PM said...

hehe..comel2 je header..=_=..teruskan bakat kamu bro farique..

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Abdul Farique on January 29, 2011 at 11:51 PM said...

@Mr.TN_SkY : terima kasih ye bro :p

zirconia on January 30, 2011 at 12:46 AM said...

kiutnya :D

Abdul Farique on January 30, 2011 at 12:51 AM said...

@zirconia : tenkiu awak :)

Abdul Farique on January 30, 2011 at 5:58 AM said...

@Mr. TN_SkY

test comment box

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!