Sunday, January 30, 2011

Header Kedua Pemenang Peraduan

     Salam kawan - kawan , kali ini adalah header kedua pemenang bagi peraduan Saya Nak Tukar Header Saya . Header ini telah ditempah secara online sekejap tadi oleh Cik Reena Tan di Facebook tadi . Maka dengan itu Header beliau telah siap . 

  Kawan-kawan , Header ciptaan aku ni cara pemasangannya lain dari yang lain tau .
Bagi sesiapa yang ingin memasang header korang di blog korang , ada juga caranya . Korang tak boleh sekadar download dan ke 'Image From Computer' , Tapi korang kenalah dari 'Image From Web' Korang kenalah terlebih dahulu upload header korang ni di mana-mana hosting contoh terdekat : photobucket.com . Upload kat situ dan ambil 'direct link' header korang dan letakkan code itu ke 'Image From Computer' , lepas tu tekan enter . ( Jangan 'Save' sebelum keluar gambar header ) .

  Ini bertujuan untuk kejelasan dan kualiti , kalau tidak header anda kan blur (kelabu)

Disini Para para headernya :)
maaf tak lawa :p

  Header kali ini mungkin menyerupai header Aya Maya , maaf ok . Ini diatas permintaan Cik Reena Tan , Dia suka abstract Swirl . Jadi jom kita zas .

  Anyway , Read More yea :)





 Ya ini lah design untuk Cik Reena Tan . Ok .


Cik Reena Tan . Size : 750x350 . Transparent File ( Png )


   Cik reena Tan , Tolong bagi gred ya ? berapa bintang ye ? :) . ok la enjoy your header . salam .

18 comments:

Cik Reena Tan on January 30, 2011 at 4:51 AM said...

terima kasih~ ada gak yg sudi buatkan header..
da la byk songeh..

Abdul Farique on January 30, 2011 at 4:52 AM said...

@Cik Reena Tan : sama sama . huhu , takde byk songeh tu standard la :p

syuwai on January 30, 2011 at 9:17 AM said...

wah.. cute la header tu ^^

Hafiz on January 30, 2011 at 9:23 AM said...

saya pun nak jugak la minta tlg buat kan header hehehe :P

Abdul Farique on January 30, 2011 at 9:25 AM said...

@syuwai : huhu , tenkiu2 :)

Abdul Farique on January 30, 2011 at 9:26 AM said...

@Hafiz : Header2 ni semua hadiah kemenangan la . ada2 tapi header berbayar :)

Wan Ryna on January 30, 2011 at 11:47 AM said...

wah..cantik2..kreatif farique ni ye =)

yEon_chi on January 30, 2011 at 11:57 AM said...

bila la agk ny header CP siap... hehhehe

Abdul Farique on January 30, 2011 at 12:05 PM said...

@yEon_chi : nak siap macam mana , CP tak add FB or YM farique .. tak siap la ..

Abdul Farique on January 30, 2011 at 12:45 PM said...

Mr.Q test picture :)

nurul ain on January 30, 2011 at 12:59 PM said...

wah ! bestnye...lawalah ^^
teringin gak nak ada header macam tuh

Abdul Farique on January 30, 2011 at 1:04 PM said...

@nurul ain : huhu , bila contest ni on die tak nak join lak :P

cik Ladies on January 30, 2011 at 6:58 PM said...

wow !!!
nak stu .. ??
huhu .. cntik nye .. *jeles !

Abdul Farique on January 30, 2011 at 9:51 PM said...

@cik Ladies : laa , CL tak join contest ke ?? apa lagi jom la tempah online !!

SnowladieS on January 31, 2011 at 12:23 AM said...

cantik! :o

Abdul Farique on January 31, 2011 at 2:17 AM said...

@SnowladieS : ehh , tenkiu awak :)

Aya Maya on January 31, 2011 at 8:54 PM said...

lawa !!

Abdul Farique on February 1, 2011 at 12:03 AM said...

@Aya Maya : thanks aya maya :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!