Monday, January 24, 2011

Contest : Saya Nak Tukar Header Saya !!



Salam kawan-kawan , kali ni aku muncul lagi dengan kontes aku yang kedua . Kontest ini senang sahaja kawan-kawan . Oke la japg aku list kan di bawah ni . Aku try the best ,hadiah yang akan aku berikan adalah Empat (4) 3D Header Design aku untuk 4 pemenang . Ok la kawan - kawan , saya tak nak buang masa , ayuh saya tunjukkan syarat-syaratnya ..


Tapi read more dulu ,





  1. Mestilah menjadi followers saya
  2.  Buatkan 1 Entry bertajuk ''Saya Nak Tukar Header Saya!!''
  3. tak perlu tag , tak perlu letak banner .
  4. Isi 2 soalan survey ini didalam entry ->


  i) Dari Siapa anda tahu tentang contest ini ? :
  ii) Kenapa mahu tukar header anda ? :

  5. Buat Slogan didalam entry ->


  '' Saya suka kalau header blog saya di tukar kerana : ........... ''( tidak melebihi 200 patah perkataan )

   Da , itu saja syarat-syaratnya . senang tak ? aku hanya letakkan syarat hanya 1 sahaja entry dan follow aku . Itu kan wajib . Hadiah yang aku berikan adalah terhad . Hanya 4 pemenang sahaja dipilih . Tapi jika ramai yang sudi join kontest ni , aku akan tambah 1 lagi pemenang tapi jika kontest kurang mendapat sambutan ( 5 Orang Sahaja yang join ) , aku akan tolak 1 Design bermakna hanya 3 Pemenang dalam 5 penyertaan . Ok la tu . Fair .


 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVAprViOlVmZEginhY3RR86aoyvKpKdXhofYNOWfMTrjQKmZDoxw
  Tak perlu aku membebel panjang disini , tarikh tutup kontest ini akan diberitahu nanti . Apa yang penting , join lah . Peluang ini amat bermakna bagi sesiapa yang sudah terlepas Freebies Festivals Free 15 Header tu , Meh cuba , tak cuba rugi . Ok la , harap-harap contest aku kali ni tak macam kontest yang lepas , hanya 4 Penyertaan sahaja . :( . Salam 

Para Yang Menyertai ,
PERINGATAN
Sila letak link entry penyertaan anda di bahagian komen , ia bermakna anda telah menyertai peraduan ini . Mungkin tarikh tutup peraduan ini esok atau lusa , jadi untuk apa sia-siakan masa , ayuh sertai ! .


42 comments:

Fariq on January 24, 2011 at 6:59 AM said...

wah menarik,, semoga success kontest ni,, :)

EP5 - Khurafat Volume 2 | Diorang Tak Takut Ke Buat Filem Macam Tu?

Aya Maya on January 24, 2011 at 10:06 AM said...

saya join !!

http://em-a-wai-a.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Adlan Solis on January 24, 2011 at 10:43 AM said...

ok..saya dah join...

http://adlansolis.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 24, 2011 at 2:21 PM said...

@Fariq : Thanks Fariq :)

@Aya Maya : Thanks for join ! :)

@Adlan Solis : Thanks for join ! :)

bajiku shefi on January 24, 2011 at 3:02 PM said...

saya cik ika toppo, menjoinkan diri sendiri kat kontes ni:)

http://bajiku.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

redzuan on January 24, 2011 at 3:10 PM said...

aku pun nk joined jgak la.. selamt duit aku xpyah aku keluar duit nk tmpah header kat bro.. huhuhuhu

GEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

Abdul Farique on January 24, 2011 at 3:22 PM said...

@bajiku shefi : terima kasih coz join ! :)

@redzuan : InsyaAllah bro . neway mana backlink contest ??

Anonymous said...

huhu....bagus la bro~

!eNa PnG on January 24, 2011 at 4:03 PM said...

sudah follow kamu...


mekaseh...

Abdul Farique on January 24, 2011 at 4:10 PM said...

@ Anynomous : tenkiu ye

@!eNa PnG : Tenkiu , taknak join contest ni ke ?

hey ! im miss chapaholic ! on January 24, 2011 at 5:58 PM said...

awak awak...
bie na mas0k....heee...

hey ! im miss chapaholic ! on January 24, 2011 at 6:26 PM said...

saya sudah join :))
link :))
http://daniachentadarkperak.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 24, 2011 at 6:38 PM said...

@miss chapaholic! : Tenkiu ye sbb sudi join :p

nurul ain on January 24, 2011 at 7:56 PM said...

http://kiddiebloggie.blogspot.com/2011/01/contest-saya-nak-tukar-header-saya.html

saya dah join :)

wanacesh on January 24, 2011 at 8:45 PM said...

nak tukar header?,,kter xde header la,,bleh join ke kontest nh???nak header!nak header!nak header! sob3 isk3

Wan Ryna on January 25, 2011 at 1:45 PM said...

Saya join jugak (^_^)

link:http://wanryna.blogspot.com/2011/01/contest-saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 25, 2011 at 2:02 PM said...

@Nurul Ain : thanks for join yea !

@Wanacesh : boleh ja , kalau da join bagi link kat ini . senang nak check .

@Wana Ryna : Thanks for join ! jap sy singgah2 .

Siti Safiyyah on January 25, 2011 at 2:48 PM said...

setel! ;)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 25, 2011 at 4:26 PM said...

@SS : ok setel jgak :p

JZ Business World on January 25, 2011 at 4:33 PM said...

salam..

JZ joined! Hope sangat ada rezeki JZ. huhuhu...

http://www.jzbusinessworld.com/2011/01/contest-saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 25, 2011 at 4:54 PM said...

@JZ : Setel , lau ada apa2 update , sy sendiri akan inform di blog JZ ok :)

cik gadis on January 25, 2011 at 6:37 PM said...

bro aku dh join..

http://haticikgadis.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Cik Reena Tan on January 25, 2011 at 6:47 PM said...

awak~~ saya datang join contest.. :)

http://cikreenatan.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

sila lah kasi saya menang.. heee~ :p

misz sheyla on January 25, 2011 at 7:46 PM said...

waaa...tuan tanah dah siap..sila kasi saye menang ok..kalau tak saye istihar PERANG!!!!

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

lurun nauzzi namzar on January 25, 2011 at 8:05 PM said...

saya pn join gak nie...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/01/contest-saya-nk-tukar-header-saya.html

Shaqirah on January 25, 2011 at 9:07 PM said...

saya join.

http://qirakira.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 25, 2011 at 9:59 PM said...

terima kasih kerana men'join'kan diri ye semua :)

anamizu on January 26, 2011 at 12:43 AM said...

waaaaa semartnye kartun tu!!
cik ana suke3!!!
nak join lah kntes nih..hihi

recent post : |korek biji mata???|

Abdul Farique on January 26, 2011 at 12:55 AM said...

huhu ! Mr.Q kata terima kasih :p

ehh jomla join . takde masalah aih :)

syuwai on January 26, 2011 at 8:47 AM said...

nak join.. jgn dlu tutup ea, nak buat kerja jap ni..

p/s awas klu k0 ttp aQ belum j0in ! <<--mengugut?? ngeeeh~

syuwai on January 26, 2011 at 10:32 AM said...

saya j0in !

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 26, 2011 at 3:06 PM said...

@syuwai : wokeyhh :p . roger that :)

yEon_chi on January 26, 2011 at 8:29 PM said...

contest x tutp gik kan..?

CP join tau

http://chinoey.blogspot.com/2011/01/farique-saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 26, 2011 at 8:32 PM said...

@CP : tak tutup lagi ! thanks for join yea :p

SnowladieS on January 27, 2011 at 7:36 AM said...

hi Abdul Farique!
sy tia..sy nak join..boleh? :)

http://applewhitev.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

Abdul Farique on January 27, 2011 at 7:19 PM said...

ok tia . dah masuk, peserta terakhir :p

Pengumuman ,

Peraduan Telah Ditutup !

shilazizi on January 27, 2011 at 10:41 PM said...

alolo...sedihnya..lappy baru sihat. baru ingat nk join contest ni, tetiba dah tutup pulak...hurmm, xpe la xde rezki...

Abdul Farique on January 28, 2011 at 2:06 AM said...

@shilazizi : alahai .. sorry la . kena tutup dah la . aiyo , sedih plak , takpe la nanti2 ada contest lagi shilazizi join cepat2 yea :)

misz sheyla on January 28, 2011 at 9:00 AM said...

yeeeeee....saye menang......
ehhh..tetibe lak hahahaha

Abdul Farique on January 28, 2011 at 9:23 AM said...

@misz sheyla : huhuhu :p

shilazizi on January 28, 2011 at 3:12 PM said...

Tuan Rumah: hehe....insyaAllah

Abdul Farique on January 28, 2011 at 7:06 PM said...

@shilazizi : hehe :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!