Friday, January 21, 2011

Freebies Festivals

     Salam kawan - kawan , diatas lamanya aku tak memberi apa-apa buat followers aku seperti award dan something , kini aku kembali dan aku telah bercadang buat freebies . aku namakan ini Freebies Festivals , wahh nama gempak ! hahaha .Freebies Festivals ialah perkhidmatan percuma yang aku sediakan untuk 15 orang FOLLOWERS blog aku .

   

Kenapa 15 orang je ? dah aku tak larat nak buat banyak-banyak . Ok , kecepatan atau kecantikan header tu mengikut mood aku . Jadi aku sarankan korang kalau nak korang kena online sekali , kalau design tu tak cun , aku buat lain sampai ok . Jangan risau , andai korang ni jenis cerewet , aku sebenarnya tak kisah . Bagus kan dpt laki mcm aku . cehhh , perasan .
Read More geng






   Korang nak tengok sample ke design-design aku , mungkin korang ingat aku ni main-main dan sengaja tarik perhatian korang je kan . takde la , tengok ni . diantara design aku yang lama2 . tapi tak seelok design yang lain2 la :)

ayuhh aku fresh memori korang , jom ke sini :

Design part 1
Design part 2

   Oke , aku minta sesiapa yang nak tu , tolong jangan malu-malu , lau malu korang rugi la . jangan takut nak minta-minta kat aku , aku tak perah mengeluh dan bising :) . Jadi korang tak payah risau k . Kalau nak , buka Facebook dan search fb aku : Abdul Farique FarLyana . Kita sembang-sembang kat sana .

  Satu lagi aku nak tegaskan , aku bukan professional designer ! . Aku hanya buat yang yang aku mampu . Kalau sesiapa nak aku letak something macam gambar diorang kat header tu , korang kena cut background gambar tu dan jadikan transparent ok . Yang lain-lain , InsyaAllah aku boleh :) salam geng :p 

Klik dibawah untuk melihat Gallery Permintaan FF

37 comments:

kakchik@ella on January 21, 2011 at 2:04 PM said...

Wah .. peluang bagus ni. Tp header kakchik baru lagi la farique. Adik angkat kakchik yg buat tu. Nnti bila dah lama2 nak tukar kakchik cari Farique bole?

Abdul Farique on January 21, 2011 at 2:34 PM said...

@kakchik@ella : yap boleh je , no hal . saya tak pernah kesah :p .

sitinurfatimah on January 21, 2011 at 2:49 PM said...

nak gak..hehe..

Abdul Farique on January 21, 2011 at 2:52 PM said...

@sitinurfatimah : nak ke ? ayuhh cari saya di fb yea :) . Search Abdul Farique FarLyana

I.e.R.a on January 21, 2011 at 7:00 PM said...

fariq..
nak jugak..
huhu
senang sket borak kat fb ek..hihi^^

Abdul Farique on January 21, 2011 at 7:08 PM said...

@ i.e.r.a : boleh je , add fb sy k :) abdul farique farlyana

Kodet on January 21, 2011 at 7:28 PM said...

nak2!!!

saperakue on January 21, 2011 at 7:38 PM said...

waahhh.. mcm best jaaa

Abdul Farique on January 21, 2011 at 8:26 PM said...

@kodet : , design permintaan pertama da siap . skank giliran ko lak :) . cari aku kat fb k :p

Abdul Farique on January 21, 2011 at 8:27 PM said...

@saperakue : nak ke ? jom2 cari saya di fb , Abdul Farique FarLyana

saperakue on January 21, 2011 at 10:02 PM said...

okeh2

Tieka Nadira on January 21, 2011 at 10:39 PM said...

nak jugak!! ngeee~

Mr. TN_SkY on January 21, 2011 at 10:44 PM said...

Salam..aa..bro..nak jugak..:-) hehe..dapat taw dari blog mr.Kodet =_=..boleh tak? memang actually SkY nak header baru pun..SkY dah add..harap2 approve ye? =_=...ha..lupe lah..SkY dah folo jugak rumah kamu nie..ehhe

Newbie Susahkan Blogger Senior

cegu na on January 21, 2011 at 10:56 PM said...

nak jugak boleh? hehe

sicomot-comel on January 21, 2011 at 11:38 PM said...

Comot mahu !!!!!!

p/s:dah follow sini dgn penuh bersemangat ;D

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:37 AM said...

@saperakue : sudah dpt ? caya la :p

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:38 AM said...

@tieka nadira : kalau nak jom cari saya kat fb :p

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:41 AM said...

@Mr TN_SkY : nak ke ? boleh je , free je . cari saya di fb yea :)

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:41 AM said...

@cegu na : boleh je :) cari saya di fb :p

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:42 AM said...

@sicomot-comel : comot cari saya kat fb tau :p

jackieKOH on January 22, 2011 at 1:07 AM said...

wah..nak juga...haha..ak memang x pandai bab2 header ne..huhu

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

Abdul Farique on January 22, 2011 at 3:36 AM said...

@ JackieKOH : ok bro lau nak cari aku kat fb k , jangan aku lak cari ko ye :)

princess laila on January 22, 2011 at 8:32 AM said...

boleh lagi tak..?? nak jugak..!! hee..:)) nanti chat kat fb keh :)

Abdul Farique on January 22, 2011 at 11:21 AM said...

boleh je , tinggal 8 org lagi ni . sapa cepat dia dapat :)

syafiqsulaiman on January 22, 2011 at 12:56 PM said...

nak jugak...!!!

hope dapat..
sedang mencari header jgk ni..

Kei Seichi on January 22, 2011 at 1:08 PM said...

salam..blh x klu nk jgk?
sudah di add kat fb..=)

Abdul Farique on January 22, 2011 at 1:18 PM said...

@syafiqsulaiman : boleh je , tp cari sy di fb dulu :) sape cepat dia dpt .

Abdul Farique on January 22, 2011 at 1:18 PM said...

@kei seichi : bagus , bila sy nak online , cepat2 IM . lambat2 takut ada org nak tempah que :)

tomatokering :) on January 22, 2011 at 1:37 PM said...

sempat lagi ke nak mintak ? huhuh

Abdul Farique on January 22, 2011 at 2:34 PM said...

@tomatokering:) : ape lak tak sempat ? cari sy di fb sekarang !

49 on January 22, 2011 at 3:36 PM said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk~ hhhe

Abdul Farique on January 22, 2011 at 4:09 PM said...

kalau nak meh ar sy cari di fb ye :p

sue47636 (ADDA) on January 23, 2011 at 12:29 AM said...

salam..adik..akak ADDA pun nak gaklah headaer tue leh tak?kesianlah kat akak nie memandangkan aka baru menceburkan diri dlm dunia blog.hehehhe

syafiqsulaiman on January 23, 2011 at 12:31 AM said...

tq..!
dapat jugak akhirnya..
dah promote pon blog que..

Abdul Farique on January 23, 2011 at 3:51 AM said...

@ ADDA : sorry la kak , dah habis quota nye .. boleh tapi dengan tempahan berbayar pulak le :)

@syafiqsulaiman : thanks byk2 ye bro . Alhamdulillah :)

NaYLi on February 1, 2011 at 2:00 PM said...

abang, saya pun nak juga tukar header blog saya.. boleh tolong buatkan sesuai dengan saya yang darjah 5 ni....

Abdul Farique on February 1, 2011 at 4:29 PM said...

@NaYLi : maaf bro , freebies festivals ni dah tamat .. harap nanti bro tunggu la bila gua senang2 gua buka balik freebies ni ok :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!