Thursday, May 26, 2011

Oh Drum , I Miss U :(

  Salam kawan-kawan , wahh saja-saja ja nak post entry ni . Boring. teringat zaman-zaman rockers tahap gaban dulu. Suka je singgah ke First Step Studio sg.dua , USM . Nak dikatakan kat situ lah aku belajar main drum. Keseluruhannya tak la pandai sangat just main cukup cukup makan ja. Anyway best sangat with my best friend , Sabran Shuhaili . hehhe , minat drumming dari kecik lagi .


http://i228.photobucket.com/albums/ee151/farique92/123.jpg?t=1306411534


  Dulu kecik kecik dalam tandas suka ketuk besen basuh baju . At least suka bergendang , besar sikit join team kompang.. dah besar ni mencuba drum plak :p jom layan kejap intrusmental merepek dari aku ni :p





video


   InsyaAllah kalau boleh nak go on jugak , Menulis nak go on , main muzik nak go on , design nak go on , sebab ini je la benda yang aku minat pun . InsyaAllah lau ada bimbingan dan sokongan . huhu . thanks watching ^_^ .
 

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!