Tuesday, May 17, 2011

Freebies 10 3D Header Percuma



  Salam kawan-kawan , bermulalah hari ini dengan kehidupan yang sedia kala . Dibawah sinaran matahari dan bulan disekelian alam , aku dengan berbesar hati ingin menjadi ke alam designers semula . Setelah lama menyepi dengan pembikinan header-header ni . Teringin nak mengasah bakat lagi .




   Kali ini untuk permulaan kedua aku akan berikan freebies 10 3D header untuk followers aku yang mencecah 1131 followers setakat ini . Antara 1131 followers ni , siapa kah yang nak header 3D design aku ? *1-2 orang mengangkat tangan , yang lain wat tak tahu je . hehehe . Mungkin setiap design-design aku tak lah seberapa cantik sangat .





  Untuk pengetahuan korang , aku akan recycle atau kitar semula theme header yang tak digunakan lagi oleh freebies aku tahun lepas . Diharap korang ok je la sebab dah tak guna da . Aku ada sedikit syarat untuk korang kalau korang nak freebies 3D header ni :-


1) LIKE FanPage Facebook abdulfarique.com *wajib LINK Fanpage abdulfarique.com
2) Buat entry bertajuk | Kenapa aku nak header design abdulfarique ? | *wajib
3) Letak banner penguin aku diatas ni kat entry tu *wajib
4) tag 400 orang kawan . , hehehe . tipu je . tak payah tak payah !
5) kiss aku *wajib . Bahaha , gurau gurau !! ^_^




   OK diam diam ! boleh diam ?! Ok tadi tu syarat , ini terma untuk 3D header pula .

1) Tiada gambar sendiri di header anda . Hanya gambar kartun dan sebagai .
2) Lebih diutamakan kepada blogger yg mempunyai facebook .
3) servis adalah online , secara langsung melalui IM facebook . Jangan off atau away dari facebook kalau aku sedang buat header untuk korang .
4) masa untuk siapkan 1 header adalah 20-30 minit saja .
5) 1 hari purata header yang mampu dibuat mengikut psikologi | 2-3 Header sehari .
6) Bersabar menunggu nombor giliran anda dipanggil .
7) bekas pengguna header aku dilarang memohon .


  Sila Alert disini . Kalau header dah cukup quota , pembukaan 3D header premium dibuka .

Misi : Saya tolong awak , anda promote saya ^_^ .

Visi : Bersama sama memajukan sesama insan .


    Cari aku di facebook official of tempoyak . Klik sini : FACEBOOK

  Siapa cepat dia dapat , tarikh tutup permohonan : 18 Mei 2011

(0) 3D Header is Available . 
FORM IS CLOSED

Kepada pemilik link2 dibawah ini sila mgs fb saya untuk temu janji .

27 comments:

Fazilah Yayang on May 17, 2011 at 7:37 AM said...

http://kissyourhotlips.blogspot.com/2011/05/freebies-10-3d-header-percuma.html

Abdul Farique on May 17, 2011 at 8:16 AM said...

thanks for join yea :)

gH@rd#!e$ p3r!nDu on May 17, 2011 at 11:30 AM said...

j0in~~huu~~:
http://cometoeida.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html

si skru™ on May 17, 2011 at 11:39 AM said...

skru nk join..boleh lg kan?? nnt mlm skru kasi link..xsempat nk buat entry skrng nie..

si skru™ on May 17, 2011 at 11:40 AM said...

skru nk join..nnt mlm skru kasi link..skrg xsempat la..hehe..tngu taw

Iffah Fakhira on May 17, 2011 at 11:58 AM said...

join ...
http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html

QiLa YaNa on May 17, 2011 at 2:10 PM said...

http://ynaslfe.blogspot.com/2011/05/freebies10-3d-header-percuma.html
:)

Hisyam on May 17, 2011 at 7:36 PM said...

http://simplemudah-hisyam.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html

Dah join :)

Affan on May 17, 2011 at 7:55 PM said...

ok nak join http://affanruslan.com/live/kenapa-aku-nak-header-design-abdulfarique/

pearl jade on May 17, 2011 at 8:10 PM said...

salam AF
saya try rezeki saya ya...

http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html

cik qilah on May 17, 2011 at 8:56 PM said...

http://hatidanjejari.blogspot.com/2011/05/kenape-aku-nak-header-design.html nak jugaklah!!

si skru™ on May 17, 2011 at 10:21 PM said...

yeah ! skru da ciap ni link.. http://skruhitamputih.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html
::harap sudi la tlng buat yea [^.^]

Mas Ahmad Safwan on May 17, 2011 at 10:57 PM said...

.as salam , nak tanya , apa yang dimaksudkan dengan 3D header tu yer ?

.SI PENERJAH BERANI MATI

alyaclumsy on May 18, 2011 at 2:04 AM said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Abdul Farique on May 18, 2011 at 2:06 AM said...

terima kasih kepada semua yg join . yang mana link saya show kat sini ni bermakna diterima la . tinggal 1 lagi available . last call .

~mgs fb af buat temu janji ^_^

HeziqaMushadadLee on May 18, 2011 at 2:11 AM said...

http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html

Abdul Farique on May 18, 2011 at 2:15 AM said...

@HeziqaMushadadLee: ok awak last call .
PERMOHONAN DITUTUP .

eienrazak on May 18, 2011 at 3:12 AM said...

alahh nape sepuluhh?buat la doploh ke,doploh lima ke?hehe btw lawa la header :D

alyaclumsy on May 18, 2011 at 3:30 AM said...

farique, nahhhh :D http://dear-dairies.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html buat kan tau tau, hehehe :D

alyaclumsy on May 18, 2011 at 3:31 AM said...

alaaaaaaa, dah tutup ke? sob sob :(

kucing on May 18, 2011 at 10:39 AM said...

ala...
bru jer taw..huhu..ruginyer

noor syamimi on May 18, 2011 at 7:09 PM said...

dah tutup ke??

fierapirot on May 18, 2011 at 7:28 PM said...

http://fierapirot.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-nak-header-design.html...AF....nak jugakk...*muke seposen*

fierapirot on May 18, 2011 at 7:30 PM said...

hurmmmmm...sediHnye lambat....punyelah semangat buat entry...sob...sob...=(..xpela xde rezeki..

Abdul Farique on May 19, 2011 at 11:08 AM said...

maaf ye dah tutup .

Siti Safiyyah on May 20, 2011 at 12:46 PM said...

halaaa... bekas pengguna header AF takleh memohon?? baru cadang nak tuka lg.. ngeh3.. tapi header yg skang pon ramai dah puji tau.. ehem sapelah yg buat kan kan? :p

Abdul Farique on May 22, 2011 at 12:35 PM said...

@Siti Safiyyah: hehehe , bekas pengguna dah pernah rasa la ss :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!