Saturday, June 18, 2011

VIDEO MAHARAJA LAWAK MINGGU 12 FULL UPDATE

Salam kawan-kawan . video Maharaja Lawak Minggu 12 minggu ni aku post disini secara full untuk menyenangkan anda sekalipun video-video Maharaja Lawak Minggu 12 disini . Mari kita saksikan video Maharaja lawak Minggu 12 yang dibintangi oleh R2 , Jambu ,SepahNabil dan Jozan . Disini aku share kan sekali software untuk download mudah video-video Maharaja Lawak ataupun sebarang video dari youtube dan lain-lain website :D
 
   

 Sekali lagi af ucapkan terima kasih kerana sekali lagi sudi untuk singgah ke blog kecil af ni dan menyaksikan video-video terpantas di upload iaitu dari guatv dan disiarkan di blog af . Jom tengok video Maharaja Lawak Minggu 12 Dibawah ini secara full aku bawakan untuk tontonan anda semua ^_^ .






























































Akan diupdate serta merta jika mempunyai video tambahan ataupun video Maharaja lawak 12 yang telah tertinggal. Maklumat tak mengikuti Maharaja lawak 12 tadi kerana rumah AF mana ada astro :D







kredit :guatv.com

Tips untuk download : ayuh download melalui : ant.com :D




   Tag : download maharaja lawak 12 , maharaja lawak 12 , video full maharaja lawak 12 , Video maharaja lawak 12 , Video nabil maharaja lawak 12 , Sepah maharaja lawak 12, Jozan maharaja lawak 12, R2 maharaja lawak 12, Jambu maharaja lawak 12, youtube maharaja lawak 12, video youtube maharaja lawak 12, maharaja lawak minggu ke 12 .

2 comments:

alyaclumsy on June 18, 2011 at 12:31 AM said...

tak tgk sgt td :( nk tgk kat utube lmbt loading, hehe

Mrs. Farhan on June 18, 2011 at 12:36 AM said...

Yang 1st, Jozan terbaek. Yang 2nd, Sepah the best!!

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!