Thursday, June 16, 2011

Senarai 51 Website Kerajaan Di Hack | Godam

   Assalam kawan-kawan, Terdapat 51 website yang telah di hack | digodam oleh penggodam antarabangsa dari misi Operation Malaysia. Disini AF sertakan senarai laman web yang telah berjaya di hack di blog ini. Apa-apa pun tahniah kepada cybersecurity yang berjuang habis-habisan malam tadi. Info yang AF dapat, bilangan laman web di hack akan bertambah dari hari ke hari. Tak salah aku penggodam antarabangsa mendapat bantuan dari hackers tempatan. Diantara yang mula-mula menerima serangan adalah website cidb.gov.my (6 pm, 15 jun 2011 )








     Sumber dan info : SyafiqOrangMelaka dan Anastasyea

2 comments:

syafiqsulaiman on June 16, 2011 at 11:21 PM said...

bro..

aku semangat nk update balik..
hahaha..
dah dapat 1 BE..
jadi laa..

alyaclumsy on June 16, 2011 at 11:40 PM said...

mcm ngeri je kan, hehe

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!