Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Santai Bersama BEN ASHAARI   

5 Blog Yang selalu AF masuk adalah :-

1. Pendekar Berkuda.. Klik SINI

Blog Pendekar Berkuda ni selalu AF masuk sebab dialah master SEO. Entry-entry beliau juga selalu menarik perhatian AF. Banyak cerita yang membawa pengajaran sehingga mampu memberi perangsang buat AF. Kebanyakkan entry SEO tapi tak nampak macam entry SEO. Itulah keunikan Pendekar Berkuda. Huhu.




2. Jejaka Terhangat.. Klik SINI

Seorang jejaka yang berani dan mempunyai idea yang begitu banyak untuk mencipta artikel-artikel yang menarik sehingga menyebabkan AF selalu melekat kat blog beliau. Entry-entry berbentuk sinis beliau selalu membuatkan diri ini terasa. Huhu, Blogger ni best.






3. Ben Ashaari.. Klik SINI




Seorang blogger yang terkenal dan menjadi idola kedua AF selepas Pendekar Berkuda. AF tak tahu apa ramuan dan resepi beliau sehingga mampu memunggut jumlah visitor yang ramai dalam sesuatu masa. Entry-entry dari beliau pula sedikit sebanyak memberi ilmu dan tips buat AF untuk berjaya dalam kehidupan blogging ni. AF suka join segmen beliau kerana AF seorang yang suka menulis. Kesimpulannya Ben Ashaari banyak segmen , sebab tu AF suka singgah dan join.




4. Budak Botak.. Klik SINI

Blog ini berjaya menarik perhatian AF kerana setiap entry beliau berbentuk unik dan pelik-pelik dari blogger lain. Beliau suka mencari info yang unik dan berbeza. Beliau juga rajin mencari artikel seperti benda-benda pelik didunia. Jadi memang layan lah singgah blog dia kerana isi menarik .




5. Ini Cerita Puan Kutu.. Klik SINI

Blog ni AF suka singgah sebab AF suka membaca entry mengenai kehidupan dan peribadi yang disampaikan oleh beliau. AF suka membaca entry beliau kerana kebanyakkan mempunyai isi isi yang boleh dimanafaatkan. Beliau adalah salah seorang blogger wanita yang AF kerap singgah.  



Haa.. Mereka ni lah yang AF kerap keluar masuk sebenarnya. AF tipu ? Kalau AF tipu AF takkan letak link diorang kat bloglist AF. Huhu. Cuma AF suka menjadi silent reader. Kadang kadang je AF komen. Ape pun entry dari blog yang AF suka baca ni ada isi dan kualiti. Bermutu tinggi. Tak percaya jom singgah ke blog diorang kemudian baca entry diorang :)




*Jom join segmen Ben Ashaari ni . Nak join ke ? Tamat pukul 10 malam ni je tau. Jom klik header ben ashaari kat atas entry ni dan terus direct ke entry segmen ni :D

28 comments:

* Zaleta * on June 14, 2011 at 3:05 PM said...

dari labuan melancong ke sini...folo u yer...

imnabila on June 14, 2011 at 3:05 PM said...

blogwalking here..
singgah dari segmen bro ben.. :)

fyna on June 14, 2011 at 3:11 PM said...

fyna singgah dari belog abg ben...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com

SiBudakKurus on June 14, 2011 at 3:15 PM said...

haii..dtg jengah sini!

SoLy SoLicious on June 14, 2011 at 3:33 PM said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ on June 14, 2011 at 3:59 PM said...

wuwu, blog saye takde:(

cik Dil on June 14, 2011 at 4:16 PM said...

mane dil??xde pun..hhehehe.*perasan..hihii

cik Dil on June 14, 2011 at 4:20 PM said...

mane dil??xde pun..hhehehe.*perasan..hihii

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa on June 14, 2011 at 4:51 PM said...

putih sangat la ruang tulis.. kontras dengan mata wa.. but entry nice n bersemangat..

Psal abang ben jum pakat mintak dia tshirt bagi sorang satu yang ikut segmen dia... ahaksss...

Eera Shera on June 14, 2011 at 4:52 PM said...

singgah sini.sy pun join ini segmen..hehe

yatie Awang on June 14, 2011 at 4:57 PM said...

kakak datang jalan2 dr segmen yg sama....

fatin6789 on June 14, 2011 at 5:23 PM said...

fatin datang melawat sini..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..jemput singah blog fatin..

Dah follw sini(=
http://fatinliyana6789.blogspot.com/

Fazreen Misbae on June 14, 2011 at 6:39 PM said...

singgah dari blog BA... :)

☀ Izzaty Hedry☀ on June 14, 2011 at 6:46 PM said...

singgah sini ..=)

anem ahia on June 14, 2011 at 7:04 PM said...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

aku dan segalanya on June 14, 2011 at 8:47 PM said...

slm kenal terjah dr segmen BA

Adzriel @ Liza AB on June 14, 2011 at 8:49 PM said...

bloh hebat2 belaka. kak liza pun suka blog puan kutu

solomolo on June 14, 2011 at 9:18 PM said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam on June 14, 2011 at 9:30 PM said...

hoho, aku dok ranking no brape dalam list ko? hahaha

Lulu Caldina on June 14, 2011 at 10:32 PM said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

PeRmAtA bIrU on June 14, 2011 at 11:04 PM said...

ok2.. da folo semua 5 blog tu n tuan py blog nih..hahahha.. betul la..best blog mereka itu...

suhaili sarif on June 15, 2011 at 12:05 AM said...

waa...hebat2 semuanya..hehe
af jemput datang blog baru akak

regards,
pearl jde

i n n z c h u b b y on June 15, 2011 at 1:12 AM said...

cik inn dtg singgah~

sesi terjah drp belog incik ben..

cik syira on June 15, 2011 at 7:59 AM said...

singgah sini dari blog abg ben wlupun lewat sikit..;)

Golden Rose on June 15, 2011 at 9:11 AM said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ms. Ann on June 15, 2011 at 9:40 AM said...

SINGGAH 5 BLOG PILHAN..

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Zue Zoey on June 15, 2011 at 1:22 PM said...

Singgah sini utk lihat blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora on June 15, 2011 at 6:45 PM said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!