Monday, June 13, 2011

Gambar Kad Kahwin Noh Hujan Dan Mizz Nina

    Assalam kawan-kawan, syabas kepada Noh Hujan dan Mizz Nina yang bakal melangsungkan perkahwinan pada 1 julai 2011 setelah mereka mengikat pertunangan pada 6 november 2010 . Uniknya, Kad jemputan kahwin mereka berbentuk kimono. Wow ala ala jepun gitu. Info yang af dapat, Tarikh Perkahwinan Noh Hujan dengan Mizz Nina dipilih sempena tarikh lahir penyanyi lagu 'What you waiting for' yang menjadi kegilaan muda mudi .






   Jom kita tengok gambar kad jemputan perkahwinan mereka :D


 

   Fuh , cantik kan . Pink merah gitu. hehehe , semoga majlis perkahwinan mereka berdua berjalan dengan lancar dan selamat diijab kabul . Amin.



  Tags : noh hujan kahwin, gambar kad kahwin noh hujan mizz nina, gambar kad jemputan kahwin noh hujan dan mizz nina, gambar kad kahwin noh hujan mizz nina kimono, noh hujan dan mizz nina berkahwin, tarikh perkahwinan noh hujan dan mizz nina, perkahwinan noh hujan dan mizz nina, noh hujan dan mizz nina kahwin

4 comments:

Miss Anis on June 13, 2011 at 12:51 PM said...

memang cantik kad kawin diorang...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on June 13, 2011 at 1:47 PM said...

wah2 santeknya....

Farah Azurah on June 13, 2011 at 4:00 PM said...

aww,comel sgt la...jemput singgh ke blog fara..
http://farahazurah.blogspot.com/

aku_azreen on June 13, 2011 at 6:56 PM said...

haha..x sangka noh ni kreatif..siap wat kad kimono lagi tu..

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!