Saturday, February 5, 2011

50 Visitor dalam satu masa ?? wauu !!

    Salam kawan-kawan , korang terkejut tak kalau buka-buka je blog tu , tengok-tengok ada 50 Visitor sekaligus ? hahaha . Aku baru je dapat tadi . Wahh terkejut beruk aku . Ye la blog aku tak lah sebagus blog-blog otai . Visitor dan traffik kukuh .Aku ni dah la blog personal . Huhu . Tapi Alhamdulillah  bila aku join segmen ( segmen kot ) dari seseorang ni aku dapat traffik yang tinggi ! syok gila .






  Mula-mula aku tengok traffik aku (pageviews) di blogger adalah sebanyak 14,123 . ( wah siap counting ) . Lepas tu aku away kejap , pergi kedai mak pesan beli bawang RM2.00 , balik je rumah buka blog tengok-tengok dah 15, 100 ! wau , hebat gila . dalam keadaan tu aku dapat 50 Visitor !! Tak percaya ?? aku tipu ? mari aku tunjukkan bukti . Ini screen Shot .


Read more jom !




Klik untuk tumbesaran

   Selepas 20 saat dari itu , maka aku pun refresh blog ni . Aku check , aku tengok !

50 Visitor !!

   Semua ini adalah sebab aku join sesuatu dari bro JT , Terima kasih bro JT . korang tak nak join ? jom terjah blog dia . Salam :)




36 comments:

a!n n!a on February 5, 2011 at 3:44 PM said...

wah,conrats la AF..
a!n pun plg ramai 6owg jerk..
hehehe :D

Abdul Farique on February 5, 2011 at 3:47 PM said...

@a!n n!a : huhu , so ape lagi , so jom join backlink ni .. dari JT

tikuzza on February 5, 2011 at 3:49 PM said...

nice entri...anyway da follow awk...jgn lupe follow saye k peace!

Masyarakat Masa Depan Boroi?

Abdul Farique on February 5, 2011 at 3:53 PM said...

@tikuzza : hehe . thanks komen . ok i will ! :)

Irma A.Wahid on February 5, 2011 at 3:54 PM said...

wow!! makin ramai peminat ni~~

Abdul Farique on February 5, 2011 at 3:56 PM said...

@Irma A.Wahid : ehh bukan peminat tapi pengunjung :)

amier azrul alias on February 5, 2011 at 3:56 PM said...

thniah
huhu

Abdul Farique on February 5, 2011 at 4:08 PM said...

@amier azrul alias : terima kasih ye :)

dyana nana on February 5, 2011 at 4:13 PM said...

wah....
ramainyer..huhu :)

Syukri Mohtar on February 5, 2011 at 4:19 PM said...

wah..congrats.ntah bile la blog syuk nak dpt 50 visitor..

Abdul Farique on February 5, 2011 at 4:27 PM said...

@dyana nana : hakhak , xde la ramai sgt . sedang2 je :)

Abdul Farique on February 5, 2011 at 4:28 PM said...

@Syukri Mohtar : terima kasih ! ehh bila ? kan AF dah ceritakan cara2 AF dapat semua ni ..

Mr Daha on February 5, 2011 at 4:31 PM said...

Waaa... hebatnyer.. tahniah ok!! Thanks join Projek Get Backlink aku.. nanti kalau dapat traffic wat la entry camni gak ye. aku hanya mencuba, xjanji boleh beri traffic mcm JT tu. :)

Top Entry Wajib Baca:
Cabaran Tingkatkan Trafik Blog Anda

Abdul Farique on February 5, 2011 at 4:36 PM said...

@Mr Daha : ehh macam mana bro nak wat lau bro tak ada kepercayaan ??

deefaLya~ on February 5, 2011 at 4:47 PM said...

wahh, bestnyee.heheh.btw, follow awk =))

Mr Daha on February 5, 2011 at 6:10 PM said...

Owh, betul jugak ye.. takpe nnti test la tgk. aku pn xsure sgt. hehehe. :P

saperakue on February 5, 2011 at 7:43 PM said...

huhuhu.. thniah2....

Mr Daha on February 5, 2011 at 10:00 PM said...

cuba tgk traffic ko.. ada dari aku x?

princeduyong on February 5, 2011 at 11:11 PM said...

teruskan maju ke depan...teruskan... :)

Huszaini on February 6, 2011 at 1:01 AM said...

Tahniah yer!

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:57 AM said...

@deefaLya~ : so thanks :)

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:57 AM said...

@Mr Daha : da dapat da . terima kasih bro !!!

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:58 AM said...

@saperakue : tenkiu2 . huhu :p

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:58 AM said...

@Mr Daha : ada2 bro . terima kasih !!

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:59 AM said...

@princeduyong : jangan saya sahaja . awak pun sama la !! :)

Abdul Farique on February 6, 2011 at 3:59 AM said...

@Huszaini : terima kasih terima kasih :)

SyedGraphiX on February 6, 2011 at 7:57 AM said...

aku dpat 1k UV 4 hb. tp sedihh..nuffnang maintanance time tu . damn damnn

Abdul Farique on February 6, 2011 at 8:18 AM said...

@SyedGraphiX : amboi bukan main sedih+marah nampak ? hihihi . relax2 . aku sebenarnya tak minat nuffnang ni . tapi aku syok traffik mantap :p

nur aisya humaira on February 6, 2011 at 9:13 AM said...

woww, cayalahh AF...JT penyumbang traffic betul....hehe

Farhan Zulhusmi on February 6, 2011 at 9:23 AM said...

tahniah...hehehe.....
so...conclusionya update lah slalu ok....n entry yg menarik2....hehhee

Abdul Farique on February 6, 2011 at 10:15 AM said...

@Farhan Zulhusmi : huhuhu , ok2 :p . nak tanye sikit . semua entry gua ni menarik tak :P

Abdul Farique on February 6, 2011 at 10:15 AM said...

@nur aisya humaira : heheh , aisya tak mo join ??

youhazreenda on February 6, 2011 at 10:16 AM said...

congrats!
followed u back.thanx sbb follow :)

blog item on February 6, 2011 at 10:20 AM said...

congratz dude :)

Abdul Farique on February 6, 2011 at 10:54 AM said...

@youhazreenda : thanks ! also thanks coz follow me :)

Abdul Farique on February 6, 2011 at 10:54 AM said...

@blog item : so thank you :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!