Thursday, July 21, 2011

VIDEO GOL MALAYSIA VS CHELSEA 2011 - YOUTUBE VIDEO

     Buat sesiapa yang terlepas untuk menyaksikan perlawanan persahabatan tadi, anda boleh menyaksikan VIDEO jaringan GOL MALAYSIA VS CHELSEA 2011, yang dijaringkan oleh Didier Drogba pada minit ke 80 melalui sepakan percuma disudut bahagian kiri gawang gol malaysia yang menimbulkan kontroversi dari YOUTUBE VIDEO.



   Aku sajikan disini untuk anda menilai sendiri jaringan drogba tersebut. Kelihatan bola tu hanya atas line je. Betul betul kontroversi. Nak tengok ? aku akan letakkan dibawah ini sejurus perlawanan tamat dan selesai diupload , dah tamat dah ! dah upload da. jom tengok :-

MALAYSIA (0) vs (1) CHELSEA
*Didier Drogba '80



First Half Time Highlight




#VIDEO JARINGAN GOL MALAYSIA VS CHELSEA 2011


   Nantikan video jaringan gol ini oke. Anda tengok, anda nilai lah sendiri... betul betul kontroversi. Aku support Malaysia. huhu. Anyway Goalkeeper Malaysia yang first tu memang betul-betul perform. Malaysia ada banyak peluang tapi tertinggal.





2 comments:

unknown girlz on July 21, 2011 at 11:42 PM said...

syabas la buat pasukan malaysia :)
go3!

deeya on July 22, 2011 at 1:09 PM said...

malaysia sebenarnye tak kalah !

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!