Saturday, July 16, 2011

Keputusan Terkini/Penuh Malaysia vs Liverpool | Asian Tour 16 Julai 2011

       Kini Liverpool pula akan menentang pasukan Malaysia di Stadium bukit jalil untuk melengkapi jadul Asian Tour 2011 mereka ada 16 Julai 2011 jam 5.45 petang ini. Adakah Dirk Kuyt mampu jaringkan gol ? Adakah Safiq Rahim dan Safee Sali mampu jaringkan gol ? Sama-sama kita saksikan sebentar nanti. Tapi malangnya, Liverpool bermain tanpa Steven Gerrard. Wa Sedih tak dapat tengok . Jom aku bawakan keputusan Terkini dan penuh untuk anda semua :)


      




Keputusan Terkini Malaysia vs Liverpool

Malaysia ( 3 ) vs ( 6 ) Liverpool

Keputusan Penuh Malaysia vs Liverpool

Malaysia ( 3 ) vs ( 6) Liverpool

- Safiq Rahim - 1 gol
- Charlie Adam - 1 gol *penalti
- N. Gog - 2 gol
- Safee Sali - 2 gol






   Ok , jangan risau aku sentiasa update entry ni. Aku rasa ada live kat astro kot. Kot je la, takut jadi macam perlawanan malaysia vs Arsenal aritu. Takde live langsung , tak support Malaysia langsung diorang ni. Fuh.

  
  tags : perlawanan malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan malaysia vs liverpool 2011, keputusan perlawanan malaysia vs liverpool 16 julai 2011, liverpool asian tour 2011 malaysia, malaysia xi vs liverpool 2011, keputusan terkini malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan penuh malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan malaysia vs liverpool asian tour, keputusan perlawanan liverpool asian tour.

2 comments:

Mohamadazhan.com on July 17, 2011 at 10:29 AM said...

Tahniah buat Harimau Malaya atas tentangan sengit yang diberikan! bukan senang nak jaring gol tu..hehe


jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

asnizaziz on July 17, 2011 at 5:45 PM said...

oklah, at least malaysia tak dapat 0 macam haritu :D

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!