Saturday, April 2, 2011

Maharaja Lawak 2011 Pun Dah Bermula ..

 


  Salam kawan-kawan , maharaja Lawak di astro prima dan astro warna pada 1 april 2011 jam 10.00 malam memang aku nanti-nantikan . Diantara yang paling aku minat adalah Kumpulan Jozan . Selain itu aku juga meminati kumpulan sepah dan kumpulan Balas . Rancangan telah mula semalam . Tapi aku tak dapat tengok secara langsung dari TV , sekadar tengok dekat youtube je la sebab rumah aku tak ada astro . haha :)


   Dalam rancangan Maharaja Lawak ni ada 12 peserta yang hebat-hebat sekali . Contohnya Jozan , Jambu , Balas , XN3 , R2 , Amir , Man , Alex , Sepah dan lain-lain lagi . Tapi yang paling minat sekali mesti lah jozan sebab aku minat lawak Johan . Bagus jugak pihak Astro buat rancangan ni sebab aku nak jozan pegang takhta setelah diorang tewas pada Raja Lawak 1 . Teringin rasanya aku nak pergi join Raja Lawak 6 . hahaha , perasan ja :p .





 



   Tapi persembahan Jozan pada maharaja lawak musim pertama ni ramai kata jozan buat lawak sederhana , tak menghiburkan peminat . Tapi bagi aku tak . Ye la kan baru musim pertama . Biasalah lawak-lawak macam tu . Biarlah dari rendah meningkat ke tinggi jangan dari tinggi menurun ke rendah . Tapi ok apa lawak diorang . Aku tak pasti dengan kata-kata Mamat Khalid terhadap Jozan , recycle lawak yang lama tu betul atau tak . Aku rasa tak ataupun mungkin aku yang tertinggal melihat lawak diorang sebelum ni .




   Tapi walau apapun tanggapan orang terhadap Jozan , aku tetap sokong Jozan ! chaiyok Maharaja Jozan ! :)


23 comments:

Khairil on April 2, 2011 at 5:14 PM said...

Nabil is still the best!!!! Hahahaha...

silap2 Amir I'm sorry yg tetiba jadi juara, mana nak tau....ramai awek mesti undi kesian kat dia pasai kata dia cute???...

Abdul Farique on April 2, 2011 at 5:27 PM said...

@Khairil : hahaha .. nabil den kotopi kan sobab den tak bapo minat ei .. hihi . Amir i'm sorry cute ?? alahai .. boleh je la . heheh :)

aNiss :):) on April 2, 2011 at 6:42 PM said...

SEPAH n BALAS the best!!! NABIL n JOZAN tetap di hati..ngee~

!eNa PnG on April 2, 2011 at 6:44 PM said...

ahaks....


jozan tak best la semalam..:) balas n sepah mmg best :D

Abdul Farique on April 2, 2011 at 6:47 PM said...

@aNiss :):) : jozan terbaik !! :p

Abdul Farique on April 2, 2011 at 6:47 PM said...

@!eNa PnG : tak pe la , itu baru musim pertama . :) . yeahh balas n sepah best :)

miss ct on April 2, 2011 at 9:42 PM said...

Assalamualaikum...
ct rasa nabil..sepah..balas.. adalah persaing terhebat jozan ok?? mayb jozan simpan kuku..just wat biasa2 utk minggu pertama.....

Abdul Farique on April 2, 2011 at 9:45 PM said...

@miss ct : wassalam , yeaa .. ini yg sy nak katakan tp lupa :P

fatien ! on April 2, 2011 at 9:52 PM said...

ta tgk sbb umh ta de astro juge. hihi~ tapi jozan the best !

Abdul Farique on April 2, 2011 at 9:57 PM said...

@fatien ! : yeaaa ! steady la penyokong jozan ! :)

fyy mokhtar on April 3, 2011 at 9:09 AM said...

fyka pun same ngn farique :) sokongg jozan :)

Shairazi Saidin on April 3, 2011 at 1:11 PM said...

TAHNIAH!!! Wartawan dari Planet Marikh membuat liputan pasal blog anda! Sekarang, anda sudah popular di Planet Marikh! Sila terjah untuk mengetahui kebenarannya! HAHA.

TEKAN UNTUK BERLEPAS KE MARIKH>>>> http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/10-blogger-paling-seksi-in-review.html

Abdul Farique on April 3, 2011 at 2:17 PM said...

@fyy mokhtar yeahhh , jozann ! cantiklah fyka :P

Abdul Farique on April 3, 2011 at 2:17 PM said...

@Shairazi Saidin : bro ... trimas bro.. jauhnye ko turun ke bumi nak buat liputan :)

++nOTy guGUrL++ on April 3, 2011 at 3:21 PM said...

pilihan hati:jzan....hrp diorg dpt title ''maharaja lawak''....jozan is da best..!!

Abdul Farique on April 3, 2011 at 3:29 PM said...

@ nOTy guGUrL : yeaaa . vote for jozan ya :)

++nOTy guGUrL++ on April 3, 2011 at 3:50 PM said...

yea....i will...forever n ever...hnye jozan di hati...=)

Abdul Farique on April 3, 2011 at 4:00 PM said...

@ nOTy guGUrL : yeahhh steady la .. da ramai af kumpulkan peminat jozan da ni :)

tipah on April 3, 2011 at 7:13 PM said...

jozan best! hihi

Abdul Farique on April 4, 2011 at 2:01 PM said...

@tipah : steady la tipah :)

++nOTy guGUrL++ on April 10, 2011 at 5:58 PM said...

jozan akan merangkul mahkota Maharaja Lawak...hehehe.....

Abdul Farique on April 10, 2011 at 6:06 PM said...

@ nOTy guGUrL : hahaha . yeahhh jozan ttap terbaik ! :p

Anonymous said...

get 1000 facebook likes
how to get 1000 facebook likes
buy facebook likes

http://www.tecmajors.com/member.php?20371-WDooxnanty http://ivelostmykeys.com/forum/index.php?action=profile;u=18630
buy facebook likes buy facebook likes get facebook likes how to get 1000 facebook likes
_________________
buy facebook likes [url=http://1000fbfans.info]how to get facebook likes[/url] buy 1000 facebook likes get 1000 facebook likes

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!