Saturday, April 16, 2011

Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu ke 3 Full

  

  Salam kawan-kawan , ayuhh kita saksikan video maharaja lawak minggu ke 3 ni . Masih banyak video-video yang tak masuk lagi . Ye la kan . Awal lagi . Tapi kredit aku berikan buat GuaTV.com sebab cepat sangat upload video kat youtube. Sebenarnya nak tengok secara live kat astro boleh tapi ye la kan , nak kena langgan lagi . Dasyatnya .


  Ayuh check it out , aku masih menunggu video dari Sepah , Jambu dan Jozan ni . Sebab aku minat diorang tahap gila-gila termasuk BALAS . hehe . minggu ni lawak BALAS bagi aku memang terbaik . WAI pula tersingkir minggu ni . Ye la gandingan tak menjadi , terima je la . Aku lebih minat Idlan Pon Pon lagi . Jom2 .





Penyingkiran Minggu 3


Kumpulan R2 Minggu 3


Alex Minggu 3


Kumpulan BALAS Minggu 3


Nabil Minggu 3



Kumpulan JAMBU Minggu 3


Kumpulan SEPAH Minggu 3


Man Minggu 3


Jihan Minggu ke 3


Amir Minggu ke 3



NOTA : Video Dari Jozan , dan lain-lain aku akan buat daripada entry yang lain oke .


   



7 comments:

++nOTy guGUrL++ on April 16, 2011 at 12:22 AM said...

huhu....maharaja lawak mggu nie mmg superb...!!!!gle2 best r....nsib x tputus urat kentut eden ketawa td....nek senak pewott woo gelak....plg2 respek kt jozan+sepah=dua2 buah hati i....^___________^

Abdul Farique on April 16, 2011 at 12:27 AM said...

@ nOTy guGUrL : hehehe , yeaa .. saya tengah tunggu video JOZAN dan SEPAH ni :p . memang terbaik :P . Jambu da ada video . baru update :)

Anonymous said...

terbaikk la admin bersusah payah...thanksss adminku..hahaaa

Abdul Farique on April 16, 2011 at 12:56 AM said...

@Anonymous: hahaha . sama-sama geng . jom tengok video terbaru SEPAH minggu 3 ni :)

++nOTy guGUrL++ on April 17, 2011 at 1:06 AM said...

plg suka tgk syuib(Sepah)....chumil plk tgk die pgl gaun tue....hehe....mcm klon bini die plak si sarah tue....

Abdul Farique on April 17, 2011 at 1:42 AM said...

@ nOTy guGUrL : lepas tu dengan gedik2 lakonan dya tu menjadi gila kan . haha :p

kiter said...

best r..

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!