Saturday, April 23, 2011

Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu Ke 4 Full

    Salam kawan-kawan . sekali lagi aku kembali dan aku akan saksikan korang Video-video maharaja Lawak minggu keempat ni . disebabkan astro telah mengubah saluran beliau , ramai yang lebih puas hati menonton di internet . Sapa sokong ? aku sokong gila . Jimat sikit . Ada banyak benda lain yang patut kita gunakan .


 

   Jom kita lihat video-video yang terkini . Khas aku kreditkan untuk guatv.com kerana sudi merakam video maharaja lawak minggu 4 ni . Harap korang layan , apa-apa pun , hidup JOZAN :) Jom kita layan ..




Amir Minggu ke 4



Kumpulan Jozan Minggu ke 4



Man Minggu ke 4



Kumpulan Sepah Minggu ke 4




Alex Minggu ke 4



Nabil Minggu Ke 4



Kumpulan BALAS Minggu ke 4



Kumpulan JAMBU Minggu ke 4



Penyingkiran Minggu Ke 4



Jihan Minggu Ke 4







Masih banyak video-video yang tengah upload , jadi korang tunggu . Aku sentiasa alert untuk kegembiraan korang :) . Sila jangan close blog aku kalau masih byk video tak masuk lagi , sila refresh blog aku 15 minit sekali koman-koman pon . Aku alert dari guatv . thanks :)



6 comments:

miss ct on April 23, 2011 at 12:04 AM said...

Assalamualaikum af...
tq sudi kongsi...

PutraRocker on April 23, 2011 at 1:01 AM said...

pehhhhhhhhhhhhhhh

Abdul Farique on April 23, 2011 at 3:05 PM said...

@miss ct: wassalam .sama2 :) . thanks visit :p

Abdul Farique on April 23, 2011 at 3:06 PM said...

@PutraRocker: ngeee ! :)

E-ra paSha on April 23, 2011 at 3:11 PM said...

waaa..thnkz sudi share..sng sikit nk tgk

Abdul Farique on April 23, 2011 at 6:40 PM said...

sama2 e-ra pasha :) . nanti for the next era singgah sini lagi k :) ada lagi video2 maharaja lawak kat sini :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!