Sunday, August 14, 2011

Contest 4.0 - Saya Nak Tukar Template Saya !

  STICKY POST


    Salam ramadhan, Selepas tamatnya Contest 3.0 - Raih RM180 Kutuk Dan Kritik Blog Abdulfarique.com , aku ingin meneruskan contest seterusnya yang terpaksa aku tangguh kerana designer blog aku, Alieff.com berehat sementara didalam arena design ni. Kali ni aku berharap lebih banyak penyertaan daripada yang dulu la. Disebabkan raya semakin dekat, semakin banyak modal akan dikeluarkan sehingga aku tak mampu lagi untuk beralih ke wordpress ni. Maaf Mas Ahmad Safwan. Untuk info, syarat-syarat dan hadiah contest ni :-




   Syarat-syarat


  • Buat satu entry. 
  • letakkan mana-mana header blog aku ( search dari image google : AbdulFarique ) dan letakkan link.
  • Letakkan tajuk ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!
  • Ceritakan 5 sebab kenapa nak tukar template dan komen sedikit tentang blog AbdulFarique.com
  • Like Fanpage blog AF .
  • Follow blog AF , ( untuk update terkini ) tiada paksaan.
  • Tag 3 Blogger dan pastikan diorang tahu tentang ini.
  • Siap , Publish dan komen URL entry korang kat ruangan komen entry ni.  






    Syarat sampingan dimana yang ditetapkan adalah contest ini tidak menerima blogger dari wordpress dan terbuka bagi sesiapa yang betul-betul berminat. Apakah hadiah-hadiahnya ? contest bersahaja hadiah pun hadiah bersahaja lah :D


Hadiah Utama
5 Template Premium Alieff.com - 5 Pemenang Utama

Hadiah Saguhati
2 Header Premium Alieff.com - 2 Pemenang Saguhati 


    Jadi kali ni nak ramai join, jom-jom. Kalau melepasi target aku, aku akan upkan jumlah hadiah. Semoga blog anda bertuah untuk direnovate sebelum atau selepas raya ni :D Tak perlu entry panjang-panjang. Simple-simple pun ok. Yang penting 5 sebab tu mesti cun. Oke ? Jadi apa tunggu lagi , Jom join .


   Tarikh Tutup ? 25 Ogos 2011 , ( mungkin diawalkan sebab nak raya :D ) Jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pishhh pishh , template blog aku bakal direnovate . hihi , hasil dari alieff.com jugak :D ..

39 comments:

FYA PELANG! on August 6, 2011 at 7:37 AM said...

nice :) hurm,, tengok kelapangan ehh.

Abdul Farique on August 6, 2011 at 7:46 AM said...

@FYA PELANG!: anytime :D

kito sek kelate on August 6, 2011 at 7:49 AM said...

menarik bro!

kodet said...

maksud bro wordpress self host atau percuma?

Abdul Farique on August 6, 2011 at 7:51 AM said...

@kito sek kelate: what u waiting for ? :p

Abdul Farique on August 6, 2011 at 7:52 AM said...

@kodet: contest ni khas untuk pengguna blogspot SAHAJA :)

Wan on August 6, 2011 at 7:53 AM said...

nak join, tapi takde masa nak update

Abdul Farique on August 6, 2011 at 8:01 AM said...

@Wan: apa pun tak boleh . hahaha

kito sek kelate on August 6, 2011 at 8:06 AM said...

bro gua join!! hehe
http://lonelystarz.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

Abdul Farique on August 6, 2011 at 8:07 AM said...

@kito sek kelate: yess , peserta pertama . thankss for join :DD

kito sek kelate on August 6, 2011 at 8:12 AM said...

huhu bro..!! dulu selalu stalker skung ni kurang sikit sbb bro jarang update...hehe! tapi kalau bro buat entri baru selalu dtg la..nper?

Suhaili Sarif on August 6, 2011 at 8:47 AM said...

jelesnya x dpt join.huhuhu
AF,thanx ya dulu design header akak..
skrg akk pakai header yg alieff buat
waa sedih lak tb2..pakai header 2 x sampai 1 bulan.hehehe

Puan Kutu on August 6, 2011 at 10:18 AM said...

eh dh tutup ekk yg dulu tu.sory la tak dapat join pasal blur tak reti nak kritik.asal taip jer masuk draft,last2 tak siap2.klu soh puji pandailah sy.hehe..

"Aku"....Nurul Azren on August 7, 2011 at 4:03 PM said...

cik ren join jugak..

ID Folower : NurReen
ID FB : Nurul Azren

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

KeChIk yg comey on August 8, 2011 at 3:42 AM said...

waaa....macam menarik je...heee..=)

Umie Artoqiemie on August 8, 2011 at 5:55 AM said...

menarik.
tapi, umie x nak tuka template,
hehe.

Faridah Zulkifli (Jazz mocha) on August 8, 2011 at 12:14 PM said...

interesting :D

Faridah Zulkifli (Jazz mocha) on August 8, 2011 at 12:27 PM said...

menariknya! :)

Hans on August 9, 2011 at 1:57 AM said...

wahhh
macam best jer nih

Shorim Kasih on August 9, 2011 at 2:01 AM said...

nice bro..akan diusahakan..

A Crack Mirror on August 9, 2011 at 4:56 AM said...

saya cuba jika ada kesempatan..insyallah..nway thanx k.

Akhelaken on August 9, 2011 at 10:17 AM said...

I'm in!

Mrs Nury on August 9, 2011 at 5:30 PM said...

Saya JOIN :)

FB ID : Nury Yahya
Follower ID : Mrs Nury

http://my-arenas.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

Norashiqin Kamaruzaman on August 9, 2011 at 7:26 PM said...

wahhhhh menarik contest ni... ~.~ urmm tp tade idea la nak letak sbb2 dia...='( BL bkn pandai sgt template berbayar ni....hehe...

insyaAllah t BL nak join... =)

yqnq ellyana on August 9, 2011 at 10:19 PM said...

yana join,nak sangat2 tukar template :')

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

nadia fatihah on August 10, 2011 at 1:47 AM said...

nak join,,,tapiiiiiiiiiiiii...bz la :)

My Life's Journey on August 10, 2011 at 10:35 AM said...

Umi dah join ..nak sanggat tukar tukar TEMPLATE ..lebih2 lagi HEADER umi yang tak best tu huhuhu.


http://diariperjalananumiabah.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

misz fatyen on August 11, 2011 at 10:45 AM said...

CIK FATYEB TERUJA NAK JOIN...

http://mashimaro91.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

azrijohan on August 11, 2011 at 12:47 PM said...

http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

شافروني صفر on August 12, 2011 at 4:56 AM said...

petang karang insya Allah ... aku nak join gak ... terLIUR nengok free header sebagai hadiah sagu hati tu ... :)

Shaqirah on August 12, 2011 at 4:56 AM said...

http://qirakira.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

done!

Tem0yo on August 12, 2011 at 11:18 AM said...

lihatlah blog temoyo yg xseberapa ni...
temoyo nak JOIN,,,=)


http://temoyopurp.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

E-ra paSha on August 12, 2011 at 4:40 PM said...

e-ra join!!!!!!!! fuhhh~ mintak2 menang =))

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

شافروني صفر on August 12, 2011 at 11:59 PM said...

Dah siap dah entri ...maaf janji petang tapi malam plak ... ID FOLLOWER : SYAFFRONI SAFAR ID FB: SYAFFRONI SAFAR (yg pic novel TERASING tu) ...

http://syaffronisafar.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

bella luna on August 13, 2011 at 12:09 PM said...

saya join : http://syieda90.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

Lukman on August 13, 2011 at 2:41 PM said...

FB : Lukman 'Aid
Followers : Lukman 'Aid
Url : http://lukmanblogger.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

E-ra paSha on August 13, 2011 at 7:37 PM said...

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

si kiut lavender on August 14, 2011 at 12:13 AM said...

tumpang join..:)

http://duniyasilavender.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

Akhelaken on August 16, 2011 at 3:39 PM said...

Saya Akhelaken, dah buat semua, sila buat pantauan hehe..TQ

http://akhelaken.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-templat.html

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!