Friday, August 5, 2011

Contest Raih RM160 Kutuk Dan Kritik Blog AF DIBATALKAN !!

 

 Salam Ramadhan, Disini seribu maaf dipinta kepada semua yang mengenali diri ini dan semoga diampun segala salah silap aku selama ni yang mungkin menyakiti hati kalian semua. Kali ni aku terpaksa untuk menghampakan perasaan kalian semua, kerana aku terpaksa membatalkan Contest Raih RM160 Kutuk Dan Kritik Blog Abdulfarique.com DIATAS sebab-sebab yang berikut :-



  1. Kesemua entry peserta tak berjaya menarik perhatian aku. 
  2. Tak mencapai target 100 blog untuk join.
  3. Duit dalam poket ada seringgit, macam mana nak bagi.
  4. Tiada satu pun entry peserta yang membuatkan aku sentap.
  5. Tiada sambutan yang mengalakkan.
  6. Nak beli baju BCR , tak cukup duit.


Diatas sebab-sebab berikut, maka aku terpaksa membatalkan contest ini. 


Hah? Melepas duit raya! Kenapa tu kejut ke? hehe. Tanjat boboi. Takde la saja je nak uji kesabaran korang selepas membaca entry ni. Huhu, Bagus-bagus bulan puasa bila banyak bersabar molek kan ? hehe. Entry ni bukan nak semata-mata nak raih traffik dan readers je, cuma aku nak umumkan bahawa contest ni akan aku TUTUP selepas pukul 12.00 Tengah malam ni , bertandakan 6 Ogos 2011.


Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua penyertaan dibawah ini :)

  1. http://www.sarul.cili.ws/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  2. http://affanruslan.com/live/contest-3-0-raih-rm160-kutuk-dan-kritik-blog-abdul-farique/
  3. http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  4. http://babylontaylorswift.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  5. http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  6. http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  7. http://syaf.frenzyfm.my/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  8. http://www.cikladies.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  9. http://shudte.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  10. http://review-gitarputeh.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm-160-kutuk-dan-kritik.html
  11. http://dalittledeeya.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  12. http://cintatulip.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  13. http://www.jejakaterhangat.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  14. http://alepcrazy.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  15. http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
  16. http://syerasite.blogspot.com/2011/07/contest-30-raih-rm160-kutuk-dan-kritik.html
 
Wow, mengalakkan. 16 peserta yang join. Waa, rekod pertama dapat contestant ramai camni. Oke la, mungkin esok atau lusa, aku akan renovate blog ni dengan template yang sesuai untuk SEO. nantikan blog ini ditransform ya. Mulai dari malam nanti, aku dan kawan-kawan bloggers lain akan mengadili contest ni. Nantikan keputusannya pada 9 atau 10 ogos ini ya :)

22 comments:

cintatulip on August 5, 2011 at 2:38 PM said...

tanjat gegel tau af.. red ni ape la bca x abes.. yea2..

Jejaka Terhangat on August 5, 2011 at 2:57 PM said...

haha..mmg tanjat boboi..intro mencuakkan peserta..dah nak tutup ek..semoga yang terbaik utk semua peserta..gud luck..=)

deeya on August 5, 2011 at 3:39 PM said...

fuuuuuuuh ! nebes mak noks ! farique nie nakal taw .. mencik laaah ! mencik ai . hahaha ~

alepridz on August 5, 2011 at 3:44 PM said...

pergh... memang raih trafik sungguh.. aku terus klik nak baca entry ni... terkezut beruk aku bila nampak ayat DIBATALKAN... kontest 1st aku ni.. huhu...

selamat menghakimi AF... ^^

Affan on August 5, 2011 at 3:57 PM said...

pergh, sentap jap haha.
ingatkan memang betul2 cancel, penat aku karang, dah macam essay pun ada. Harap2 leh menang hehe

Siti Safiyyah on August 5, 2011 at 4:21 PM said...

hahaha. Tanjat gegel. :p

ingat btol2 tadi. Kalo tak, nak suh diaorg bako je blog ni. Huhuhu XD

FYA PELANG! on August 5, 2011 at 4:46 PM said...

hadoi. agak 6 ogos ke closing nyer ? adess.







haha. agak da. mseti maen2. xd kje nk batal ehh :) mst ade prancagn awal sblm nk wt spy xkn d btalkan :)

LemonSusu Skyjuice on August 5, 2011 at 9:28 PM said...

:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine on August 5, 2011 at 11:06 PM said...

aku baru join ne.. hope sempat lagi yerk.. hehe

miss lyzeer on August 6, 2011 at 1:05 AM said...

la...baru nk join =(

Shorim Kasih on August 6, 2011 at 1:49 AM said...

tak sempat nak join dah. lambat..

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:23 AM said...

@cintatulip: red tgk dari luaran je . heheh

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:24 AM said...

@Jejaka Terhangat: wow tanjat boboi . heheh XD

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:25 AM said...

@deeya: hehehe . mencik mencik mencik :D

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:25 AM said...

@alepridz: hehehe padann :D

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:28 AM said...

@Affan: hehehe .. kalau ada rezeki bro :D

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:29 AM said...

@Siti Safiyyah: jahatnya ss nak bako blog ni . hehehe XD

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:29 AM said...

@FYA PELANG!: hehehe , idea tetiba :D

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:30 AM said...

@LemonSusu Skyjuice: :)

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:30 AM said...

@miss lyzeer: laa .. next time ye :)

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:30 AM said...

@Shorim Kasih: takpe la , next time ye :)

Abdul Farique on August 6, 2011 at 2:31 AM said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: sempat2 :DD

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!