Monday, August 8, 2011

Gambar | Makcik Hajjah Siti Al-Wuzara Didedahkan | Gaysec

Gambar Makcik Hajjah Siti Al-Wuzara Didedahkan | Hackers Gaysec


Gambar penghina Islam yang telah meng'edit' gambar-gambar Ka'abah dan meletakkan wajah lady gaga di atas ka'abah telah berjaya dibongkarkan oleh Gaysec melalui operasi beliau iaitu ops Ramadhan. 


berikut adalah gambar wajah yang menghina ka'abah dan agama islam ini.


  


Inilah wajah yang menghina Islam dan Nabi Muhammad S.A.W. Ciptaan Allah S.W.T memang molek dan cantik-cantik, tapi bila hati dah berubah hitam, muka sekadar hiasan saja.


Lagi gambar :-





  

  Apalah motif si wanita sini menghina dan mengutuk Agama Islam. Mungkin kurang kasih sayang gamaknya? 

  Aku tak tahu jawapannya. Semoga wanita ini menemui hidayah dan pengajaran di sebalik apa yang beliau telah lakukan ini. Tahniah Gaysec. setiap apa yang kita lakukan itu pasti ada balasan .

Sumber : TheGarang

Kes ini masih dalam siasatan.. Anda dilarang mempercayai bulat-bulat pendedahan ini. Terdapat pelbagai teori dan kemungkinan yang mengelirukan dalam kes ini.

18 comments:

alepridz on August 8, 2011 at 3:38 AM said...

bodoh... nak kene rejam pompuan ni.... shyt~ ptui~!!!

alepridz on August 8, 2011 at 3:46 AM said...

alamak cam ganas jer komen tadi... huhu.... tidak berguna sungguh gadis ini... sepatutnya beliau patut dihukum... :nah

~ Cik Azz ~ on August 8, 2011 at 5:26 AM said...

Dah yakin confirm ke dia orangnya...? Kalau betul la dia orang yang kurang ajar tu, moga akan ada tindakan susulan yang akan diambil ke atas kebiadapan beliau..

dill on August 8, 2011 at 5:31 AM said...

pihak berkenaan dah kuarkan kenyataan rasmi ke pasal minah ni?

dill.

C i k P i p i T e m b a m on August 8, 2011 at 5:56 AM said...

akhirnya dia tertewass jugakk ! benciii ..

~+aSma dAud+~ on August 8, 2011 at 5:57 AM said...

biarkan dia bertindak sesuka hati kt atas dunia ni slagi dia mampu..kalo mati tak sempat taubat tau la nasib nye kemana

AkuTetapAku on August 8, 2011 at 6:57 AM said...

mmg tak lame perempuan nie hidup...
percaya laa..
suka nar hidup bermusuh..
hampehh..

Anak wak mail on August 8, 2011 at 8:55 AM said...

kesiannya dia..harap dia cepat2 mendapat hidayah..=)

.abgcho. on August 8, 2011 at 2:43 PM said...

alasannya , sebab kurang kasih sayang ? hahaha , memang takde alasan lain ke ?

M'Rie R'Nie on August 8, 2011 at 3:28 PM said...

eh2 korang tak baik la komen cenggitu di bulan Ramadhan ni. Kita patut cakap cam ni. Terima Kasih sebab sudi menghina agama ku (ISLAM), semoga Allah memurahkan rezeki mu serta mengampuni mu di akhirat nanti.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine on August 8, 2011 at 7:13 PM said...

betol ke ne pompuan tu.. kalau memang betol baik rejam jerk sampai mampos...

ILA HonEyBuNNy on August 9, 2011 at 1:42 AM said...

Akhirnya..

tumpas jugak dia...

geram gila kat dia neh...

Hans on August 9, 2011 at 1:56 AM said...

ada yang kata bukan
ada yang kata memang dia
apa2pu tak sabar nantikan pendedahan seterusnya

شافروني صفر on August 9, 2011 at 3:34 AM said...

erm ..sya bru jer visit laman group Murtads in Malaysia and Singapore di FB ... Hajah tu menafikan yg gambar di atas tu dia ...malah ada komen dah buat report polis atas tuduhan ni ...Wallahu'alam ...moga hal ni tak berpanjangan ....

HanNis SaNia on August 9, 2011 at 7:37 AM said...

hurmmmm macam mana ops ramadan mmubuktikan tu dia? tkt tersilap orang.. tp kalau btol, perlu la anta dia pergi kaunseling

Hiddy Asri on August 12, 2011 at 12:57 PM said...

kter pn ader dpt email psl mokcik ni..jgn dia kene rejam dh ler..

Anonymous said...

patot di rogol beramai2 oleh kaum2 kafirr..haha

aisyah muawaddah binti ali mua'wiyah said...

wahai si pejuang agama jangan sedih ,jangan berduka....agama islam itu datangnye asing,kembali pun asing,make beruntunglah bagi mereka(pejuang agama)yg diasingkan...moga kau diasingkan di syurga bersama nabi muhammad s.a.w

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!