Thursday, August 11, 2011

UPDATED : Contest 4.0 | Saya Nak Tukar Template Saya!

    Assalam kawan-kawan. Sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih buat peserta-peserta contest 4.0 | Saya Nak Tukar Template Saya! yang telah berlangsung pada 6 ogos dan mungkin, MUNGKIN ditutup pada 25 Ogos ini. ( Tak pasti kerana aku suka tutup contest awal daripada tarikh tutup. ) . Template dan header dari hadiah ini adalah dari tempahan alieff.com. Design blog aku pun dari alieff.com jugak.




   Buat pengetahuan korang, aku memilih peserta 100% dari random.org ( True Random Number Service ) dan pemilihan peserta adalah muktamad dan TIADA PILIH KASIH. Syarat-syarat entry tiada satu pun yang ketat. Jadi marilah join sama-sama. *sebenarnya aku tak larat nak perah otak pilih pemenang.




   Berikut adalah peserta-peserta setakat ini :-



  1. http://lonelystarz.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  2. http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  3. http://my-arenas.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  4. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  5. http://diariperjalananumiabah.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  6. http://mashimaro91.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html



  Apa syarat-syarat contest ni ? apa yang perlu diletak ? apa hadiahnya ? jom baca kat SINI .



3 comments:

FYA PELANG! on August 11, 2011 at 11:52 AM said...

ngah carik peluang nk join. nk mintak tips alep lha. haha.

Abdul Farique on August 11, 2011 at 12:13 PM said...

@FYA PELANG! : Baiklah . af tunggu na . bhehehehe XD

Cik Ladies on August 11, 2011 at 4:48 PM said...

Join komen je boleh kan? kah kah!

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!