Sunday, August 14, 2011

Keputusan Contest 4.0 - Segalanya Akan Berakhir :)

   Assalamualaikum, contest 4.0 telah pun aku tamatkan kerana aku mahu keluar dari alam maya ni dan blog ini akan aku remove sehingga saudara Syafiqorangmelaka mengambil alih kesemua function dan kandungan didalam blog ini. (seperti yang aku katakan dulu aku akan jual blog ni). Aku pun dah letih da. Ok straight to the point, dah penat tulis panjang-panjang ni. Jom tengok pemenang contest 4.0 setelah aku selesai randomkan mereka hehe. Sebelum tu jom tengok jumlah peserta dulu :-



  1. http://lonelystarz.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  2. http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  3. http://my-arenas.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  4. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  5. http://diariperjalananumiabah.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  6. http://mashimaro91.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  7. http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  8. http://qirakira.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  9. http://temoyopurp.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  10. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  11. http://syaffronisafar.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  12. http://syieda90.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  13. http://lukmanblogger.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html
  14. http://duniyasilavender.blogspot.com/2011/08/abdul-farique-saya-nak-tukar-template.html

   Sebelum tu aku ingin ucapkan terima kasih kepada 14 peserta yang sudi join contest ini . Jadi pemenangnya adalah : 













   Kepada pemenang template : 1 - 5 dan pemenang saguhati ( header ) 6 - 7 . Sila hubungi saya di facebook saya sebelum tarikh 28 Ogos ini dan hantarkan Private Message : Nama URL Blog dan tempat berapa anda terpilih. Kepada sesiapa yang tak berjaya , saya minta maaf dan terima kasih kerana sudi menyertai kontest ini. Oke nak kejar masa.


   Buat pengetahuan anda semua contest 5.0 dibatalkan dan misi jelajah telah berjaya mencapai target 1,000 blog. Terima kasih. 





4 comments:

Nelva Amelia on August 14, 2011 at 6:14 AM said...

tak da nama saya :s

FYA PELANG! on August 14, 2011 at 6:53 AM said...

ya Allah ! klu taw af amk rndom, cnfm join daaa. adess. tgrak aty, tp xwt2. hurm,, sndri trima. hadoii. :P



hurm,, cm tkjot je af ttb nk tnggalkan blog ni :(

Tem0yo on September 2, 2011 at 12:15 AM said...

apa nii....nom 9 nama blog saya...tpi knapa dpt kt org laen ?????

Abdul Farique on October 2, 2011 at 11:39 PM said...

@Tem0yo: ouh AF tersilap. maaf !

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!