Thursday, December 16, 2010

Peraduan abdulfarique.com . 3 domain untuk dimenangi !

  Salam , aku dah boring gila hari ni . Sudah tak tahu nak buat apa . Terus aku terfikir nak buat peraduan . Apa - apa pun sebelum terjadi nya peraduan ni aku kena proceed dulu dengan iHosterZ . Nanti kalau silap apa-apa ke korang jugak pening dan bengang . hehe .

 Kat sini caranya dan undang-undang : -


 - Terbuka kepada pengguna Blogspot dan Wordpress sahaja .
 - Hanya perlu buat Review mengenai peraduan abdulfarique.com ini sahaja ! 
 - Setelah selesai sila post link blog anda disini .

Pemenang dikira melalui : -

 - Uniknya nama domain yang korang pilih tu .

Dipilih oleh 2 juri iaitu ,


 dan
  
 Untuk detail peraduan ni , aku akan buat nanti . Lagipun Peraduan ni masih aku tengah tunggu approved dulu . kalau jadi aku siapkan k ! :) . 

P/S :: Domain URL Fps Publishers ada sesiapa yang nak ? blog tu aku dah tutup . dan kosongkan . Domain name hidup sampai 11/11/2011 ni kot . ada yang nak ke ? hosting blogspot . comment yea :) 


Credit to yiedpozi : untuk peraduan Siapakah 5 blogger paling laju menaip , aku hadiahkan satu domain .com selama 1 tahun buat pemenang utama . yeid ? ko rasa ok x ? still tunggu your answer . see me at fb ( abdul farique farlyana ) untuk kita bincang . jangan lupa ! , untuk projek blog yied dan blog farid jgak :) . Bersatu kita teguh !

6 comments:

Kodet on December 17, 2010 at 10:57 AM said...

tak sabar nak masuk.... tunggu detail dlu...

Abdul Farique on December 17, 2010 at 11:17 PM said...

InsyaAllah kodet , gua akan standby at least sebelum hujung bulan Januari 2010 ni ! :) . Jangan lupa promote artikel ni ek :p

p/s : kodet boleh tolong bagi cadangan untuk nak buat peraduan apa ek ? hadiah URL domain .com !

Kodet on December 17, 2010 at 11:24 PM said...

erm , nk promote kna tunggu detail penuh dlu la dan peraduan apa...

Rasanya dengan membuat 1 review ttg kontest ni dan blog ni atau blog sapa yang paling bnyk bwk masuk traffic ke blog ni... antara dua tu lah..

Abdul Farique on December 17, 2010 at 11:48 PM said...

kodet , peraduan aku mula arini . tunggu jap . aku tengah berkerjasama dengan blog muhammadfaiz.com ye . kodet tunggu tau :)

Kodet on December 18, 2010 at 11:44 AM said...

tp kodet xpham la...pemenang dikira melalui uniknya nama domain?

Abdul Farique on December 18, 2010 at 11:35 PM said...

bro kodet , contest aku lain sikit ..

Contest da bermula ,
ko boleh ke sini .
contest da start .

nanti aku gtau , aku pilih pemenang dari macam mana k . ada la cara aku . confirm tak berat sebelah .
http://www.abdulfarique.com/2010/12/contest-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

to yiedpozi : tawaran tamat . yied senyap je . dah tutup tawaran ..

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!