Saturday, December 18, 2010

Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!

farid Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!
 
Pertandingan ini dianjurkan oleh www.abdulfarique.com dan mohamad faiz.com
Dengan kerjasama ihosterz dan zamnetwork
Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan mohamad faiz.com!”
  2. Copy banner yang di atas dan 'link'kan kepada www.abdulfarique.com.
  3.  Copy ayat di atas dan link kepada page masing-masing
  4. Buat satu entry review tentang blog   www.abdulfarique.com  dalam entry contest tadi
  5. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di mohamad faiz.com
  6. Copy banner di bawah di blog korang
banner Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!

Optional
  1. Jadi follower blog www.abdulfarique.com dan mohamad faiz.com
Pemenang akan di pilih oleh saudara farique
Pemenang akan diumumkan pada 11.1.11
Sebarang pertanyaan boleh
ditanya di ruang komen.

Penyertaan :
~Update~
1. Kodet
~ Kodet Guide - http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

2. Azwan Ali
~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/contest-1-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

~http://akunerd.blogspot.com/2

3. Syera
~http://syerasenyumsayang.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html
4. Anda bila ?

Korang nak tunggu lagi ?
Peluang keemasan untuk 'upgrade' nama domain blog korang tu ! :) 

Peringatan !
Korang hanya buat SATU entry sahaja tetapi mempunyai dua cerita . Maksudnya 2 in 1 la . Review contest dan review blog ini hanya dengan satu post entry sahaja . Kan senang :p 





15 comments:

Abdul Farique on December 19, 2010 at 9:30 AM said...

List yang sudah join : ,

1. Kodet Guide - http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

2. Anda bila ?

Azwan Ali on December 20, 2010 at 8:08 PM said...

Ni Contest:
http://akunerd.blogspot.com/2010/12/contest-1-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

Ni Review Blog:
http://akunerd.blogspot.com/2010/12/abdulfariquecom.html

Abdul Farique on December 21, 2010 at 8:31 AM said...

~ Azwan Ali : Thanks For join !

~Update~

1. Kodet
~ Kodet Guide - http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

2. Azwan Ali
~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/contest-1-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/abdulfariquecom.html

Azwan Ali on December 21, 2010 at 12:05 PM said...

welcome

Myaby on December 21, 2010 at 1:28 PM said...

eh kontes masih terbuka ke?

Abdul Farique on December 22, 2010 at 2:06 AM said...

masih open sehingga 11.1.11 ni :)

Abdul Farique on December 22, 2010 at 2:55 AM said...

http://syerasenyumsayang.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

new

Encik Ska on December 22, 2010 at 1:58 PM said...

tarikh tutup ni bila? nk join lah :)

Azwan Ali on December 22, 2010 at 5:02 PM said...

nnti camne nak tengok siapa menang?

Abdul Farique on December 23, 2010 at 9:21 AM said...

Encik ska , tarikh tutup 11.1.11 ni cepat2 join . rugi kalau tak join :p

Abdul Farique on December 23, 2010 at 9:25 AM said...

Azwan Ali , pemenang dikira melalui kecantikan kehiasan seperti gambar2 yang ko hiaskan melalui review aku tu , info mengenai blog aku yang simple tp padat dan kena dgn aku . .

itu saja , wan jgn risau . peraduan ini diadili oleh 3 juri so takda berat sebelah . aku ada 1 juri terbaik dan berpengalaman iaitu mohamadfaiz.com .

Azwan Ali on December 23, 2010 at 3:14 PM said...

kalau mcamtu baiklah. terima kasih
hahaha
12.1.11 hari jadi saya
molek la kalau menang.
hahaha

Abdul Farique on December 23, 2010 at 9:53 PM said...

jangan risau azwan , insyaAllah .
kita lihat siapa yang kena ek :)

Yiedpozi on December 25, 2010 at 10:41 AM said...

Bro... Yied join dah... Tapi bukan kat blog Yiedpozi [Dot] Info. Tapi kat blog Jom Santai.

http://my-santai.blogspot.com/2010/12/contest-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

Abdul Farique on December 25, 2010 at 11:31 AM said...

bro yied, terima kasih kerana join :p

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!