Monday, December 20, 2010

Saja Cuba Snap Picture :)

  Salam , kawan-kawan . Maaf ye . Aku tak reti nak zoom in dan tak pakar dalam bidang photografi , saja - saja mahu cuba :p


Kalau nak tengok boleh tekan Read More ini . Sebab gambar ni resolution tinggi ..


 



Apa-apa pun terima kasih sebab tengok . Kalau nak komen , sila lah :) 



5 comments:

thomas on December 20, 2010 at 6:14 PM said...

kau pakai camera apa?
Nak ambil gmbr daun ke org?

Abdul Farique on December 20, 2010 at 6:26 PM said...

fokus gambar daun je .
nampak menarik :p
go greener !

~ Kamera biasa2 je . Canon Power Shot A400

thomas on December 20, 2010 at 8:36 PM said...

kena zoom dekat sikit,focus kat daun,dahan2 kat atas tu atas tu jgn ambil.
Main2 dgn camera tu,tak payah bayar.
Kalau tak cantik delete saja.

thomas on December 20, 2010 at 8:59 PM said...

cuba ambil pakai macro,zoom dekat lagi utk elakkan ranting di sebelah kiri.

Abdul Farique on December 21, 2010 at 8:18 AM said...

ohh ok bro thomas .
terima kasih sebab tolong ajar k .
saya bab kamera ni tak berapa pandai sgt
huhu :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!