Wednesday, March 30, 2011

Bloglist Terhangat : Domain Percuma Bulan Ini Milik ........

    Salam . AF kembali lagi nak bagi 1 domain .com percuma untuk geng bloglist terhangat dan emas AF . Jangan risau , setiap tengah bulan AF akan berikan domain percuma untuk bloglist terhangat dan emas AF . Nak tahu tak agaknya siapakah yang terpilih untuk bulan ni ? 

   Untuk bulan ni AF dengan sukacitanya memberikan domain percuma buat mimieazam kerana kesetiaan meletakkan AF di bloglistnya walaupun AF sudah lama tak dapat nak online . Kepada bloglist AF yang lain , jangan risau korang AF akan pilih juga . Macam yang AF kata setiap bulan AF akan pilih 2 bloggers . 



  Apa apa pun AF nak ucapkan terima kasih buat semua yang menyokong pembangunan blog AF dan AF harap AF masih lagi mempunyai pembaca setia dan pengunjung di blog ini . AF pun sekarang ni tengah kurang idea untuk memantapkan penulisan AF . Jadi untuk mengelakkan AF terbuat entry mengarut , AF hentikan dulu penulisan AF . InsyaAllah bila AF dah banyak idea AF akan kembali dengan penulisan AF .

  Kepada mimieazam tolong buatkan satu entry dan ceritakan nama domain apa yang anda suka , minat dan mahu . Pastikan anda dah check sama ada masih kosong . Anda boleh menghubungi AF pada 5 hari bulan 4 tahun 2011 untuk AF aktifkan domain anda ye . Diharap bersabar . AF harap anda akan dapat merasai faedah kerana menyertai bloglist AF . Sekian .. Assalamualaikum :)  

AF : Jom kita baca tentang Budak Jawa yang baru selesai urusan Pendaftaran SPM ulangan ? Selesai Sudah Urusan SPMU , Tinggal Tunggu Masa Je .

25 comments:

Siti Safiyyah on March 30, 2011 at 2:47 PM said...

wow rajin giler bagi domain free..ss bile nak bagi? ;p

Abdul Farique on March 30, 2011 at 2:49 PM said...

@Siti Safiyyah : aritue dah ada niat nak bagi kat ss da .. tp baru AF tau SS nak tukar domain da .. tak sempat nak bagi hadiah :(

c-tea on March 30, 2011 at 2:54 PM said...

ala..nak jugak..camane nak dapat??ct nak jugak berada dalam bloglist AF

c-tea on March 30, 2011 at 2:55 PM said...

wah..ct dah ade dalam bloglist "blog terhangat" lah..thanks AF

Abdul Farique on March 30, 2011 at 2:58 PM said...

@c-tea : ct tak letak AF kat bloglist ct , camne ct nak dapat ? :)

Siti Safiyyah on March 30, 2011 at 3:03 PM said...

oo..takpe2 janji niat tu ade..haha ;p

cik aufa faqihah on March 30, 2011 at 3:07 PM said...

errr,...AF

fa ta paham :P

nak ne letak AF kat dlm bloglist ea?

cik aufa faqihah on March 30, 2011 at 3:13 PM said...

ok, fa dah letak da AF, tgk la (:

Fairosza on March 30, 2011 at 3:29 PM said...

tahniah mimieazam...yg dah ada domain bro belanja la benda lain plak..please2...hehe

c-tea on March 30, 2011 at 3:37 PM said...

yeke..kene letak ni..hehe..baru tadi letak..hehe...owh..macam tu er..kene same2 lah kan..oke..huhu

!! Kodet !! on March 30, 2011 at 5:22 PM said...

power betol! mmg baik farique nih...

Abdul Farique on March 30, 2011 at 7:55 PM said...

@Siti Safiyyah : huhuhu , syg punya pasal ..

Abdul Farique on March 30, 2011 at 8:05 PM said...

@cik aufa faqihah : tarikh segmen ni dah tamat . sorry la . AF letakkan aufa kat bloglist footer af ok :)

http://www.abdulfarique.com/2011/02/segmen-jom-join-bloglist-terhangat-af.html

Abdul Farique on March 30, 2011 at 8:06 PM said...

@Fairosza : jangan risau bro .. gua gantikan dengan topup atau bank in RM30 :)

Abdul Farique on March 30, 2011 at 8:06 PM said...

@c-tea : ok tpi jangan kerana ni bru nak letak ye :) . AF tak lupa janji ..

Abdul Farique on March 30, 2011 at 8:07 PM said...

@!! Kodet !! : mana ada baik bro . biasa2 je .. pic lu makin ensem ye :p

E-ra paSha on March 30, 2011 at 8:43 PM said...

waaaaa~ nk jgk!!!!!free ue!!!! e-ra dh msok list bloglist emas laa..suka3..nyh syg AF lbyh nyh..wee~

Abdul Farique on March 30, 2011 at 8:51 PM said...

@E-ra paSha : InsyaAllah lepas ni awak pulak :)

mimie azam on March 30, 2011 at 9:49 PM said...

AF,,,ni ha...

http://mimieazam93.blogspot.com/2011/03/dpt-domain-percuma.html

Syukri Mohtar on April 2, 2011 at 11:56 AM said...

seronokye dapat domain free..bile la nak dpt..

SyedGraphiX on April 2, 2011 at 3:04 PM said...

nak jugak AF :(

Abdul Farique on April 2, 2011 at 5:28 PM said...

@Syukri Mohtar : hehe , syukri ada masuk dalam af punya bloglist terhangat ke ? :p

Abdul Farique on April 2, 2011 at 5:29 PM said...

@SyedGraphiX : tak leh tak leh , SG dah ada :p

www.fierapirot.bolgspot.com on May 5, 2011 at 7:20 PM said...

waaaa...jeles..jeles. kt blog yg dapat tukar ke domain tu...napelah kite xkenal awal-awal AF..=) fiera singgah dan follow AF..selamat berkenalan..=)

Abdul Farique on May 5, 2011 at 7:48 PM said...

@www.fierapirot.bolgspot.com: wow .. so thanks . hee , takpe japg af singgah n follow balik :)

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!