Monday, November 29, 2010

Link Permintaan Logo Design Springkler Artworks


SPRINGKLER ARTWORKS COMMUNITY

Bagi peminat design2 dari springklerZ , sila ke www.fpspublishers.webs.com for support us .

Re : Request Name Logo Header Design Springkler Artworks

   Merujuk perkara diatas , dengan sukacitanya SAC ( Springkler Artworks Community ) akan memberi logo header percuma buat sesiapa yang sudi connect dari abdulfarique.com ini .

    Anda hanya perlu post di komen dibawah ini , nama anda , corak anda , dan tema anda . Jika tidak dapat kami huraikan , kami akan menggunakan tema rawak .

 Contoh Posting :

·                                Nama : Fazrina                                  
·                                Corak : Comel , Cutely
·                                Tema : whatever .

Jadinya ,
Fazrina <333 , Cute , Baby Face J :p by SAC

 
  Contoh Posting 2 :

·              Nama: Ady Putera
·              Corak: Abstrack
·              Tema: @Official Facebook

  Jadinya ,
  Ady Putera 3 Repage of Abstrack By SAC

       

    Simple , SAC hanya buat design simple . kalau nak logo header yang lagi cun dan cantik . leh beli di www.muhammadfaiz.com ( Designer ) . leh beli kat faiz ni . Tapi di sini , hanya name logo header standard simple ja .

   Sudah jelas cara2nya ? sudah detail ? Tunggu apa lagi kepada nak mahu memiliki design Name Logo Header ni . Sila Komen di bawah !! :p

10 comments:

Abdul Farique on November 29, 2010 at 3:52 PM said...

CONTOH :

Nama : Abdul Farique
Corak : Simple
Tema : Indah

NZ NETWORK on November 30, 2010 at 11:46 AM said...

nama: Niezam
corak : ganas
tema : rock

Mr. TN_SkY on January 21, 2011 at 10:51 PM said...

nak jugak lambang logo nie..:-)

nama: TNSkY
corak: COmel/Simple
Tema : Nature/Indah (Berdasarkan theme nama SkY:p)

p/s you are so kind bro..first time i seen a bloggers like you..so..surely i will always visit you..ahaha...bru taw blog anda dri mr.kodet..

Abdul Farique on January 22, 2011 at 12:40 AM said...

@sky : ok bro , permintaan bro akan saya layan nanti (: . bz dengan permintaan header yang amat mengalakkan :p

gaung on January 25, 2011 at 7:34 PM said...

masih buleh request ke nie?

nama: no92a
corak : simple nice menarik
tema : ala ala rumah kampung dan ada sepohon pokok heee

thanks you

ENTRY TERBARU: Trafik 300 ke bawah? Meh join ni...

Abdul Farique on January 25, 2011 at 9:45 PM said...

boleh bro , bagi gua masa . skarang bz skit . lau da siap , gua inform kat blog bro ok :)

AnneZ on February 1, 2011 at 2:06 PM said...

Fariq,
saya nk juga ... boleh la..boleh la... lambat pun xpe

nama : AnneZ @ sesukahearty
corak : simple but cute
tema : ceria

TQ bro..

Abdul Farique on February 1, 2011 at 4:30 PM said...

@AnneZ : boleh saja girl . tapi streamyx kat umah saya dah terbengkalai .. insyaAllaah bla sy senang nanti sy akan buatkan ..

merpati chienta ungu on May 27, 2011 at 4:26 PM said...

salam
fariq..maseh bole mintak tolong awak ker buatkan tok saya?

nama : MeRpATi ChiEnTa UnGu
corak : photography , burung merpati , ungu
tema : emo @ funky
:)

Abdul Farique on May 27, 2011 at 6:41 PM said...

@merpati chienta ungu: rasanya projek ni dah tak buat dah la awak.. :( apa2 saya inform ya :D

Post a Comment

Terima Kasih sebab komen, tapi komen ancaman, ugutan, hasutan akan didelete ya :).jom like fanpage facebook AF :) FB AbdulFarique.com

 

Riwayat Seorang Insan Hina Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!